Instruktioner for iglo Building

September 16

Instruktioner for iglo Building

Igloerne er traditionelle vinter krisecentre bygget af inuitter i Grønland og Arktis Canada. De giver en effektiv barriere mod vind og fælde i kropsvarme at skabe varme. Igloerne er mindre udbredt i disse områder, end der var generationer siden, men de bruges stadig af folk jagt på landet. En af fordelene ved igloer er at jægere kan opgive dem og skabe nye, som de rejser på jagt efter spillet. Opbygning af en iglo er en sjov udendørs familieaktivitet.

Instruktioner

Opbygning af en iglo

•Vælg en flad plet og stempel ned sne i et cirkulære område. Vælg en placering med et godt udbud af tørre, hårdt pakket sne. Begynde at skære sne blokke ca 2 1/2 fod bred, 1 1/2 fod høj og 1/2 fod dybt. Bruge mindre dimensioner, hvis blokkene er for tung at løfte komfortabelt.

•Build bunden af igloo ved at placere blokke omkring omkredsen af cirklen. Afskære en del af bunden af hver blok som du tilføje efterfølgende rækker, så når du placerer den på blokken nedenfor det, den nye blok vil læne sig i mod midten. Har en person arbejder inde igloo at udfylde revner med sne, at sikre, at blokkene er stabil og til at fjerne overflade sne. At fjerne sne dybere end bunden af iglo giver dig flere headroom og lettere konstruktion af indgangen.

•Tilføj blokke i en cirkulær bane. Når du har nået et punkt, hvor du kun har brug for en mere blok til at lukke op i toppen, skal du vælge en blok, der er større end hvad der er nødvendigt og forme omhyggeligt det, så det passer stramt ind i hullet. Bruge sne til at udfylde eventuelle revner i iglo. Skære i ventilationshuller.

•Dig et kammer gennem sne under bunden af iglo og op i den færdige struktur. Oprette en indgang under jorden at bevare varmen inde iglo. Placere blokke i en på hovedet V form at dække indgangen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com