Instruktioner for maleri striber på gulvet

May 1

Instruktioner for maleri striber på gulvet

Må ikke begrænse din malede overflader til dine vægge og møbler. Maling kan føjes til gulve samt, så du sparer en masse penge over komplet udskiftning. Gulv maling gør det muligt at tilføje en lys burst af farve til ethvert rum. Vælg et mønster du lide for dine malede gulve. Tilføje et skakternet mønster i sort og hvid, eller male et tæppe i midten af rummet. Striber i forskellige farver giver en sommerhus stemning til ethvert rum, især når malet på gulvet.

Instruktioner

•Mix trinatriumphosphat (TSP) med varmt vand efter anvisningerne på etiketten. Dyp en moppe til løsningen og rengør gulve grundigt. TSK vil fjerne alle rester fra gulvet og kedelig glans.

•Sand gulve med medium sandkorn sandpapir for at give gulve tand. Dette vil hjælp malingen overholde og vil gøre det mindre sandsynligt, at chip og Skrab med regelmæssig brug. En palme sander vil fremskynde arbejdet betydeligt. Tørre væk slibning støv med en fugtig klud.

•Prime gulve med olie-baseret våbenhus og gulvet primer. Oliebaseret maling tager længere tid at helbrede, men vil holde sig til gulve og skabe en mere holdbar finish. Male kanterne af rummet med en børste. Roll i midten af rummet med en lang håndterede roller. Påfør to til tre tynde lag primer. Lad hver frakke tørre før du anvender en anden frakke. Lad det sidste lag af primer tørre natten over.

•Measure og tape striber PRIMES i stueetagen. Placer lave kurs maler tape ifølge dit design.

•Drej maling på gulvene inde tape linjer. Påfør to til tre tynde lag af maling. Flere tynde lag vil være mere holdbare end en tyk pels. Lade hvert lag tørre i mindst to timer før du anvender en anden frakke. Lad det tørre natten over i striber.

•Træk op båndet langsomt. Hold tape på en 45-graders vinkel, og træk forsigtigt til at fjerne det fra gulvet. Anvend nye tape til gulve, så den næste farve striber vil males inde tape linjer.

•Drej maling inde linjer på samme måde du malet det første sæt af striber.

• Lad maling kur mod syv dage før den tillader nogen mund trafik på gulvene. Nogle oliebaseret maling tage op til 30 dage til helt helbrede. Gå på gulve med sokker kun for den første måned.

Tips & advarsler

  • Hvis maleri hele rummet er truende, kan du overveje at male en stribet område tæppe midt på gulvet. Oprette en skitse med en koordinerende farve maling og male striber inde grænsen. Undgå slibning uden for grænsen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com