Instruktioner for plast træ fyldstof

April 6

Plast træ fyldstof er en type af kit, der er formuleret med træfibre. Det forme let for at efterligne tekstur af træ, og både vand- og opløsningsmiddel-baserede formler er tilgængelige. Mest plastik træ fyldstoffer er et-trins produkter, der anvendes lige ud af dåse eller tube.

Høj kvalitet plast træ fyldstof fra en pålidelig producent er praktisk og nem at bruge til påfyldning små revner og gouges i træ. Det kan bruges før farvning, såvel som for reparation af skader på møbler, der allerede er blevet plettet og færdig.

Instruktioner

•Vælg den rigtige farve plast træ fyldstof til jobbet. Matche farven på fyldstof til farven på den rå eller færdig træ, der er ved at blive repareret. Hvis der ikke findes en ordentlig kamp, er det bedst at bruge den lyseste farve, så det kan nemt farves når det tørrer.

•Kontrollér sikker træ er rene og tørre. Hvis træet skal farves, bejdse det og lad det tørre før du bruger fyldstof. Lak ikke, shellac eller ellers glasur for nylig farvet træ, der skal repareres med plast træ fyldstof.

•Stir nogen dåse filler-produkt, der viser tegn på adskillelse, som et lag af væske over putty. Opløsningsmiddel-baserede fyldstoffer kan fortyndes med fælles fortynder, hvis de er blevet for tyk i opbevaring, og vand kan bruges til at tynde vandbaseret fyldstoffer.

•Anvend en spartel eller behandsket finger til tryk fyldstof i hul eller depression. Opbygge den fylde lidt højere end overfladen lette slibning. Fjern overskydende fyldstof med en spartel for ikke at tillade fyldstof til at forblive i kontakt med det omkringliggende område.

• Lad fyldstof tørre og derefter sand og plet som nødvendigt. Tørretid kan variere mellem en og to timer, med opløsningsmiddel-baserede fyldstoffer normalt tørring hurtigere end vandbaseret formler. Husk at rengøre alle værktøjer, før fyldstof hærder; bruge mineralsk spiritus for opløsningsmiddel-baserede fyldstoffer og vand for vand-baserede fyldstoffer.

Tips & advarsler

  • De fleste større producenter af plast træ fyldstof producere farver af filler, der svarer til de mest almindelige rå skov og træ pletten farver. Fyrretræ, mahogni og valnød farve træ fyldstoffer er blandt de mest udbredte.
  • Ikke alle træ fyldstoffer kan bruges udendørs. Sørg for at vælge en indendørs/udendørs træ fyldstof til udendørs overflader.
  • Ikke arbejde med plast træ fyldstoffer uden at bære handsker. Disse produkter er kendt for at irritere huden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com