Instruktioner for pude dækker

October 3

Instruktioner for pude dækker

Pude dækker ofte bære tynde og blive plettet og ubrugelig længe før resten af sofaen begynder at vise alle alderstrin. Forældre med små børn ved det godt, så små børn har tendens til at spill farvede drinks og mad hele puder og efterlade umuligt at fjerne pletter. I stedet for at erstatte sofaen hele eller løsningen af problemet med klodsede og uinteressante sofa betræk, prøve at lave ny pude betræk til sofa, sofa eller lænestol.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende puder fra sofaen. Tage omfatter off puder enten ved unzipping dynen eller afskære dækker. Kassér de gamle dæksler eller reserve stof til at bruge i rengøring eller som fedt klude i garagen.

•Measure pude polstring til at gøre den nye dækker i en passende størrelse. Måle tykkelsen, længde og bredde af puder. Husk at medtage alle ulige figurer i hynderne, som du også skal dække. Du kan også overveje at spore puder på en plakat bord til at gøre en skære mønster for det materiale, du vil gøre til et nyt pudebetræk.

•Klippe to stykker fra materiale til at dække top, bund og sider af puden. Når du syr materialet sammen du en solid søm, der går hele vejen rundt om siden af puden. For at gøre stykkerne af materialet stor nok til dette, begynde med at måle et stykke, der dækker kun toppen af puden. Du kan markere denne måling med et stof pen på det utrykte side af materialet. På alle sider af denne første måling, skal du tilføje inches af materiale matcher tykkelsen af puden. Skær denne første stykke materiale ud og bruge det til at skære et andet stykke af samme størrelse.

•PIN to stykker af materiale sammen med trykte sider står over for. Efterlade 3 inches af materiale på den udvendige kant af rækken med sikkerhedsnåle. Du bliver nødt til at oprette et stort søm på dette tidspunkt, men du kan skære væk overskydende materiale senere. PIN materialet sammen hele vejen rundt til at holde materialet på plads mens du sy stykkerne sammen.

•SEW to stykker af materialet sammen ved hjælp af en symaskine fyldt med bomuldstråd. Sy en lige søm på tværs af siderne af materiale som tæt på rækken af sikkerhedsnåle som muligt. Fortsætte hele vejen omkring pudebetræk, forlader en side helt åbent at placere puden tilbage indeni.

•Drej den pudebetræk vrangen ud således at den trykte og tekstureret side af materialet viser. Skub pudebetræk på puden.

•SEW halvdelen af en lynlås på hver side af åbningen i dækslet. Du kan have til at skære lynlås ned til størrelse eller søge længere lynlås. Sy lynlåsen stykker i hånden og guffe materiale i dækslet, så at lynlåsen trækker materialet stramt.

•Tag toppe på hjørnerne af tucking toppe mod puden. Brug en hånd nål til at sy de gemt toppe til pudebetræk og gøre hjørnerne af hynderne ser mere kasseformede.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com