Instruktioner for vand sprinklere

March 24

Vand sprinklere kan spare dig tid når det kommer til at opretholde en sund og grøn græsplæne. En korrekt installeret system vil dække hele overfladen af plænen med en lys spray af vand. Nogle kan endda indstilles til at tænde og slukke automatisk på valgte tidspunkter. Rørsystemet af sprinklerne installeres under overfladen af græsplæne; hver sprinkler hoved er lav til jorden, så de ikke er meget synlige. Dette holder en gård ser clutter gratis. Dette projekt kræver ikke en professionel for de fleste trin. Dog tjekke med din lokale by regering om tilladelse til at grave og få adgang til vand linjer. Tilladelser og en professionel kan være nødvendig, når du arbejder med store linjer.

Instruktioner

•Opret en diagram over din værftet. Diagrammet skal omfatte form af gården og alle buske, træer eller andre objekter, der skal være arbejdede omkring hvor installere sprinkleranlægget. Millimeterpapir kan gøre tegne et diagram til at skalere lettere.

•Draw din sprinkler plan. Sprinklerhoveder skal være placeret, så udbredelsen af deres vandspray vil dække hele overfladen af græs uden overlapning for meget. Du skal også faktor i placeringen af de vigtigste vandtilslutning. Dette kan være udgangspunktet for pipe sprinkleranlæg.

•Expose din vigtigste vand linje ved at grave et hul med en skovl. Vær forsigtig, når grave til ikke punktere i linje. De vigtigste vandlinjen er de rør, der forbinder dit hus med din by vandforsyning. Dette vil være større end andre transport af vand rør i dit hus.

•Dig en lavvandet grøft, der vil holde din rørsystemet. Denne grøft bør følge diagrammet trukket rør.

•Lay sprinkler rørledningen i skyttegravene. De bør være centreret og lå som fladt til jorden som muligt.

•Tilslut sprinkler rørledninger til den primære vandlinjen. Skub sammen hvert rør segment. De bør alle passer stramt, med den lavere ende af et rør glider ind i den anden. Afhængigt af sprinkler systemet, kan du nødt til at stramme den tilsluttende bolt ved at dreje den med uret med en skruenøgle eller stramme skruen på et beslag ved at dreje den med uret med en skruetrækker. En sprinkler kit vil indeholde de nødvendige elementer for at skabe forbindelser mellem hver linje, og den primære vandlinjen.

•Dæk sprinkler rørledninger og de vigtigste vand linje med snavs du fjernet fra skyttegravene. Ikke dække de sprinklere, der er forbundet til rør. De skal forblive over overfladen af jorden.

Tips & advarsler

  • Gemme strimler af græs du fjerne når grave skyttegravene. Du kan bruge denne græs igen i stedet for at bruge flere penge på frø eller sod.
  • Slukke den vigtigste vand linje før installation af systemet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com