Instruktioner for West Bend brød maskine 41030

November 23

Instruktioner for West Bend brød maskine 41030

Indtil for nylig var Brødbagning en kompliceret proces med flere stigende gange og energisk æltning i lange perioder. Siden opfindelsen af den automatiske brød maskine, kan alle gøre sin egen hjemmelavet brød uden alle de æltning og sans for detaljer tidligere behov. West Bend brød maskine vil tage dig fra tørre ingredienser eller en boxed blanding til en frisk, varm brød brød i timer, uden mere indsats end det tager at skeen i ingredienser og skubbe et par knapper.

Måling af ingredienser

Hvis madlavning er kunst, er derefter bagning videnskab. Handling af dejen stiger er baseret på en bestemt kemisk reaktion mellem ingredienser som gær og sukker. For at dette kan ske, du skal have ingredienser i din blanding i de korrekte proportioner. I modsætning til madlavning, hvor du kan bruge pinches og tankestreger som måling betingelser, skal alt i en bagt opskrift måles omhyggeligt. Brug klart måling kopper for væsker og måle ingredienserne ved at holde koppen op til øjenhøjde. Tørre ingredienser bruge nesting måling kopper. Udfylde cup til lidt overfyldte og derefter niveau fra overfladen af ingredienser af fejer off overskydende med smør kniv. Bruge den korrekte måleskeer, og aldrig regelmæssig skeer fra tabellen til at måle små mængder af ingredienser.

Tilføjelse af ingredienser

West Bend brød maskinen opretter brød ved at blande, ælte og bage ingredienserne alle i samme gryde. For at forhindre, at kemiske reaktioner mellem ingredienser fra sker for hurtigt, skal du tilføje ingredienserne i den korrekte rækkefølge. Begynde med alle de flydende ingredienser som mælk eller æg. Dernæst tilføje de tørre ingredienser undtagen gær, men sætte salt i det ene hjørne af gryden. Dette vil holde salt fra gæren i begyndelsen af miksningen. Udjævne overfladen af de tørre ingredienser i gryden. Skåret smør eller margarine i fire stykker og læg et stykke i hver gryde hjørne. Lav et hul i midten af de tørre ingredienser og hæld gæren i dette hul.

Maskinen

Sætte din West Bend brød maskine sammen korrekt for at sikre et vellykket stykke brød. Start ved at glide æltning baren på akslen, som er beliggende midt inde i dejen pan. Vrik den æltning bar rundt på akslen, indtil det glider hele vejen til bunden af gryden. Tilføje ingredienserne til pan i den korrekte rækkefølge, og derefter placere panden i brød maker. Skub pan i og drej den mod uret for at låse det på plads. Sæt håndtaget og lukke dækslet. Tilslut maskinen, og vælge indstillingerne brød og brød farve. Derefter tryk på "Start/Stop" for at begynde brød beslutningsproces.

Advarsler

Din West Bend brød maker er omhyggeligt timet til at skabe de bedste mulige stykke brød. Følg opskrifterne og instruktioner for netop at forhindre utilstrækkeligt eller overcooked brødene. Ikke Åbn maskinen under blanding og æltning cyklus for at tilføje ingredienser. Hvis du ønsker at gøre brød med rosiner eller nødder, bruge det søde brød indstilling, som har en tidsindstillet stop til at tilføje ingredienser halvvejs gennem miksningen. Fjerne brødet fra panden, så snart det er gjort for at forhindre, at skorpen bliver blød eller klæg. West Bend brød maskine vil forsinke bage i op til 13 timer, hvis du ønsker, men brug ikke denne indstilling med friske råvarer som mælk eller æg. Rengør din gryde og æltning bar med en blød klud og sæbevand, men ikke nedsænke dem i vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com