Instruktioner for 'Zircon' Stud finderne

January 19

Forsøger at hænge en tung element som et plasma-TV beslag på en mur kan være en frustrerende oplevelse, hvis du ikke ved hvor knopperne er. I stedet for at bruge et målebånd eller forsigtigt trykke på væggen med en hammer til at lokalisere studs er en hurtigere og mere bekvem løsning at bruge en Zircon stud finder. Mange gør-det-selv finde en stud finder at være et uvurderligt værktøj.

Instruktioner

•Tag batteridækslet på bagsiden af stud finder og installere et 9 volts batteri hvis man ikke allerede er installeret. Luk batteridækslet på stud-finder.

•Anbring stud finder på væggen med LED lys over for operatoren. Hold-off switch beliggende på den side af stud finder at tænde enheden.

•Skub Zircon stud finder langsomt langs væggen i en vandret retning til højre, mens du stadig holder tænd-sluk-knappen i positionen "På". De nedre LED-indikatorer vil lyse som de fornemme områder af øget tæthed. Når den øverste LED-indikatoren lyser op, op med at bevæge stud finder og mark, der stedet med en blyant.

•Pick et sted omkring 4 inches til højre for den tidligere markerede stedet og holdning stud finder på væggen med LED lys står over for erhvervsdrivende. Holde tænd-sluk-knappen i positionen "På" og langsomt flytte stud finder til venstre, indtil den øverste LED-indikator lyser igen og markerer stedet. Området mellem disse to steder angiver, hvor stutteriet er beliggende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com