Instruktioner om, hvordan du installerer Insinkerators grævling 5-71

July 19

Skrald afhændelse er mere end blot en finesse i nutidens køkkener. De er ansvarlige for at forbedre de sanitære forhold i et hjem ved effektivt at fjerne madaffald, der ellers kunne blive fanget i afløbet. InSinkErator grævling bortskaffelse er en 1/2-hestekræfter drive med tre stål knive at hugge affaldet og vaske det væk gennem afløbssystem. Installation kræver enkle redskaber og kun et par timer af din tid. Har en assistent til at hjælpe med at holde enheden under vasken, mens du vedhæfte monteringsskruer.

Instruktioner

•Tag bortskaffelse af emballage og check dele listen for at sikre, at du har alle de brikker, der er nødvendige for opførelsen.

•Sæt en lille spand under vasken afløb. Skru den tilsluttende skive direkte under vasken ved hjælp af en skruenøgle. Fjerne linjen, afløbet fra vasken og p-fælde og sæt den til side. Skubbe fra under vasken på afløbet til pop dækslet metal afløb løs inde i vasken bassinet. Bruge en plast spartel til at lirke op den gamle blikkenslager er kit.

•Drej en perle af blikkenslager er kit til en 3-tommer lange, 1/2-inch diameter rør. Pak kit ind i en cirkel på kanten af afløbet åbning inde i bassinet og Tilslut det til at danne en ring. Feed afløb linje ned gennem åbningen, vask og tryk på si flange for bortskaffelse ned over putty. Tørre op enhver kit, der presser flange sider med et stykke køkkenrulle.

•Skub gummipakning over drain pipe udvidelse under vasken, efterfulgt af monteringspladen og anden pakning. Wrap tråd seal tape over tråde før du tilføjer den låsemøtrikken. Drej møtrikken i hånden så vidt det sving og derefter en anden halv-vending med en skruenøgle. Ren enhver yderligere putty komprimeret ud i vasken under stramning med en fugtig svamp.

•Lift til rådighed i placere under afløbet og passe det stramt mod monteringspladen så afløbet åbning er placeret på samme side som p-fælden. Indsætte seks monteringsskruer og sikre dem en stjerneskruetrækker. Indsætte tre låse nødder i beslaget sider og spænd dem med skruetrækkeren. Prøv at flytte bortskaffelse enhed med din hånd til at kontrollere, at det hænger sikkert.

•Sno tråde af bortskaffelse afløb med tråd seal tape og sikre den 90-graders fælles til det med en skruenøgle. Wrap flere tape rundt p-fælde tråde og Tilslut den til bortskaffelse afløb med en selvlåsende møtrik. Tilspænd alle forbindelser sikkert med en skruenøgle.

•Køre den vand i vasken og ned til rådighed til at kontrollere for lækager. Kig på vasken-bortskaffelse joint, bortskaffelse-afløb joint og vandlås leddene og stramme nogen en kvart omgang med en skruenøgle indtil den lækage stopper.

•Hire en kvalificeret elektriker til at installere en standard stikkontakt under vasken med en tilsvarende skifte til væggen over vasken og tilsluttet boksen vigtigste elektriske kredsløb.

•Løsn lille skruen holder metalpladen på plads over den elektriske terminal på bortskaffelse. Fjerne de plastik tips over wiren på løstliggende netledningen, der fulgte med enheden. Bøje den sorte ledning til en krog facon, Pak det over kobber skruen i terminal åbningen og stramme skruen sikkert. Gentag dette med den hvide ledning og sølv skruen og kobber jordledningen og grønne skruen.

•Sæt en stribe af sort elektrisk tape over toppen af alle forbindelser i terminal og Indsæt dækpladen tilbage over den elektriske terminal rum. Spænd skruen ned, så det komprimerer gummipakning på pladen med resten af klemkasse at forsegle den.

•Plug bortskaffelse i stikkontakt under vasken. Tænd for vandet til rådighed igen og engagere vægkontakt at teste for korrekt drift.

Tips & advarsler

  • Vedhæfte en opvaskemaskine til rådighed ved hjælp af ekstra afløb porten på toppen af til rådighed lige under monteringspladen for at behandle madaffald fra vaskemaskinen.
  • Støtte enheden helt indtil mindst tre af seks skruer er indsat fuldt ud for at holde vægten for resten af installationen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com