Instruktioner om hvordan man kan male en imiteret marmor Finish på en laminat bordplade

January 25

Instruktioner om hvordan man kan male en imiteret marmor Finish på en laminat bordplade

Uanset om du beskæftiger sig med en gammel ridset køkkenbordet eller som ønsker at skabe et nyt look til dit værelse, maleri en imiteret marmor finish på din laminat counter kan give dig med udseendet af marmor uden at skulle udskifte disken. Anvende finish er halv teknik og halv artisteri. Med lidt forberedelse og et par frakker af maling, dog kan du forvandle din laminat bordplade helt. Den afsluttende proces giver mulighed for genskabelse af brudt marmor af enhver type, til en brøkdel af omkostningerne ved faktiske marmor.

Instruktioner

•Rengør overfladen af køkkenbordet med en mild flydende sæbe og varmt vand. Brug en svamp til at fjerne løs snavs og debris, skifte til en krat pensel hvis snavs viser sig svært at tørre væk. Skylles tælleren grundigt med rent vand og derefter DUP den tør med en ren klud.

•Sand disken til at skabe en lille tekstur hvor malingen kan overholde. Brug en mellemlang grade sandpapir hen over overfladen af disken, der dækker top og sider med små cirkler til at skabe en serie af små skelnes ridser. Aftør disken med en tack klud til at fjerne enhver slibning rester.

•Sæt afdækningstape langs kanterne af tilstødende overflader for at undgå vildfarne maling mærker. Tryk fast på toppen af tape til at sikre, at det er forseglet stramt mod overfladen for at forhindre maling blødning under tape edge. Anbring en dråbe klud på gulvet langs bunden af køkkenbordet til at fange eventuelle malingen drypper.

•Applicer lag primer tonet til grundfarven på laminatet ved hjælp af en lav-nap maling rulle. Fordelt primer i rækker på overfladen af køkkenbordet, overlappende række kanter for at undgå mangler steder eller forlader indlysende maling linjer. Tillad primer til helbrede natten over.

•Sand primer med en meget fin kvalitet af våd/tør sandpapir for at fjerne enhver male uregelmæssigheder og skabe en glat overflade. Mætte papiret med vand og derefter gå over hele disken, fugte papiret igen, når det er nødvendigt at skabe så glat en overflade som muligt. Aftørre den slibning rest med tack klud.

•Få et foto af marmor du ønsker at efterligne. Holde det i nærheden som du maling overflade for reference.

•Applicer første farven på din marmor overflade ved hjælp af en lille pensel. Anvende den letteste skygge farve af din marmor design fra midten af køkkenbordet mod kanterne. Vente seks timer efter farve til tørre, eller følg producentens foreslåede tørretid. Anvende hver yderligere nuance af maling på tælleren arbejder fra lys til mørk, indtil du har alle de farver, der anvendes, men de marmor vener. Tynde de ekstra farver ved at blande maling med 1 del maling, 1 del tyndere og 1 del glasur til at tilføje farvedybde. Bruge et farvekort fra maling fabrikanten for at vælge fælles toner som farver. Brug en svamp snarere end en børste til at tilføje farver i en broget mode, at skabe diskrete skygger i farvedybde.

•Tilføj marmor venerne til køkkenbordet før malingen har en chance for at tørre. Bruge en kunstners pensel til at anvende venerne bruge hvid maling. Efterligne udseendet af din marmor prøve foto så tæt som muligt. Gøre det muligt malingen til at tørre natten over.

•Seal den malede laminat med tre frakker af polyurethan at beskytte imiteret marmor fra skader. Brug en maling rulle til rulle fugemasse over laminat, overlappende rækkerne med primer-laget. Lad hver lag kur for 24 timer.

Tips & advarsler

  • Åbne vinduer og døre til at give ventilation til rummet som du male køkkenbordet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com