Instruktioner om hvordan man opbygger en Log Splitter

October 4

En mekanisk log splitter er et fantastisk værktøj for alle, der skærer og opdeler en masse brænde. Hvis du har evnen til at skære og svejse stål og mekaniske viden, kan du bygge din egen. Du kan ofte finde brugte bil aksler og hjul eller gamle trailere på bjærgning værfter at skære omkostningerne. Du kan også købe komponenter og finde detaljerede planer på hjem forbedring og lignende butikker eller online, normalt for under $20.

Instruktioner

•Decide uanset om du ønsker en lodret eller vandret splitter og om du vil det faste eller monteret på hjulene. Disse indstillinger bestemmer detaljerne i, hvordan du bygger din log splitter. En lodret delelinje står oprejst, og logs er læsset på en base; en kile er derefter drevet ned til split træ. En vandret splitter fungerer på samme måde, bortset fra loggen er lastet på en vandret platform. Enten stil kan være monteret på en trailer eller hjul; den vandrette version bruges på denne platform. Den lodrette stil er rejst oprejst for operation.

•Build en base. Du kan starte med en aksel og hjul fra en gammel bil, rammen for en gammel værktøj trailer eller bare vinkel jern svejset til et rektangel. Dette vil være platformen til at holde komponenterne. Installere en bjælke eller rør længden af rammen, til at holde logs, som de er ved at blive delt. Svejse en solid base i den ene ende til log at sidde mod. Din opdeling element og motoren vil montere på anden enden.

•Kontrollér din opdeling element. Dette er en kile og hydrauliske system (cylinder, pumpe og hydrauliktanken) og motor. Du kan købe en kile, svarende til dem, der anvendes i stor opsplitning mukkerter, eller svejse en fra stål knive skære i en vinkel og svejset til et punkt. Hydraulisk cylinder, pumpe og tank vil variere afhængigt af hvad du har eller vælge at købe. Cylinderen skal være på mindst fire inches i diameter og 18 til 24 inches lang. Kilen vil svejses til et rør, der tillægger cylinderen. (Nogle varianter har en stor fast kile med en "push plade" for enden af cylinderen til at køre loggen i Kilen.)

•Tilslut din motor og hydraulik og installere switche og kontrol. Disse links vil variere med typen motor og specifikke hydraulisk pumpe eller system du har købt. Du bliver nødt til at stole på brugsanvisninger eller din egen tekniske evner at gøre disse forbindelser, selv om nogle log-splitter planerne kan omfatte retninger. Hook op motoren til at køre den hydrauliske pumpe, der vil drive cylinder.

Tips & advarsler

  • Få specifikke instruktioner til at installere din motor og hydrauliske system før du starter, da variationer kan påvirke den måde du bygge din platform.
  • Forsøg ikke skæring og svejsning stål, medmindre du er uddannet i disse funktioner.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com