Instruktioner om hvordan man raster en Porch

January 9

En veranda er det ideelle sted at være i de varmere måneder, og screenet veranda tilbyder boligejere en ekstra udendørs plads til at slappe af eller underholde familie og venner. Hvis du har en veranda og ønsker at tilføje en skærm, alt det kræver er et par materialer fra hardware butik og en weekend. Når du installerer screening materialer omkring omkredsen af våbenhuset, kan du tilføje et par komfortable sæder og nyde den friske luft så ofte som du ønsker.

Instruktioner

•Purchase 4 x 4 stillinger at nå fra din eksisterende veranda gelænder loft over området veranda. Hvis du ikke har et gelænder, bliver stillinger nødt til at måle fra dæk til loftet-delen af våbenhuset. Trim stillinger med en gensidig sav.

•Installer base strips til den ydre overflade af 4 x 4 indlæg ved hjælp af en boremaskine og træskruer. Du kan købe de base strimler på hardware butik, og de kan du nemt installere screening materiale uden brug af negle eller hæfteklammer. For 4 x 4 indlæg, bruge base strips, der er 3 ½ inches lang. Trim strips hvis det er nødvendigt med tin snips.

•Stræk screening materiale på tværs af to stillinger og sikkert til base strimler ved hjælp af en screening roller. Rullen vil skubbe skærmen i passende riller på base strimlen for at holde det sikkert. Trimme væk overskydende screening materiale med en hobbykniv. Arbejd din vej rundt hele verandaen.

•Sæt en cap trim stykke over base strip og tryk med et træ eller gummi hammer til at sikre. Trim hætten dækker op base strimler og kanter, hvor du installerede screeningen materialet. Trim cap strip med tin snips hvis nødvendigt.

•Installer en skærm dør på verandaen åbning. Installere hængslerne til træstolper vedhæfte døren, og placere låsen på den modsatte træ indlæg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com