Instruktioner om installation af ler tagsten

February 25

Instruktioner om installation af ler tagsten

Ler tagsten er alsidig i design og farve og tilføje tekstur til dit tag. Anvende nye flise til dit tag giver dig mange designvalg. Ler tagsten er dyre, men er generelt robust og har brug for lidt vedligeholdelse eller rengøring. Ler fliser er vanskeligt at installere. men. Måle dit tag for at sikre, at det har mindst en 18 graders vinkel, så ler flisen guider vandet fra taget. Tagene med en pitch mindre at dette ikke kan støtte lerklinker.

Instruktioner

•Tør-lay din tagdækning membran på taget til at se om det passer. Skære tagdækning membran med en skarp hobbykniv til at passe det omkring skorstene og ventilationskanaler. Anvende den membran klistrede side-down, langsomt stikning det til tag du fjerner bobler.

•Indstil alle brikkerne behov for dit projekt på taget til at lade Parlamentet nøjes med. Fliser er tunge og vil forårsage en mindre ændring i huset. Dette er vigtigt for et nyt hus, der har ingen drywall installeret.

•Klippe metal blinkende med metal opskæring neglesaks og placere den rundt om din skorsten og overalt en ydervæg slutter taget. Mark metal blinkende med en blyant og skære langs linjen. Placer inddækning langs dale til at lede vandet fra taget. Dette forhindrer lækager. Søm blinkende ind i tagkonstruktionen med ved hjælp af en hammer og tagdækning negle. Anvende et søm på toppen og bunden af den blinkende at holde det på plads. Overlap stykker af blinkende, som du installerer dem for at holde blinkende lækfri.

•Nail 30-pund følte langs tag over membranen, skåret til at passe tag størrelse. Dette beskytter taget fra lækage.

•Sæt 2 af 6 ridge boards parallelt med tagudhæng og søm dem på taget. Nail din første lag af ler flise langs højderyggen board.

•Stack ler fliser efter instrukser fra fabrikanten. Hver flise stakke forskelligt. Det er vigtigt at følge producentens anvisninger for at forhindre skader på dit tag eller utætheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com