Instruktioner om maleri Metal postkasser

July 25

Instruktioner om maleri Metal postkasser

Tilføjelse af et frisk lag maling kan genoplive en gammel postkasse og dramatisk ændrer udseendet af en ny. Maleri en metal postkasse er en to-trins proces, der involverer forbereder postkassen og derefter anvende malingen. En ordentligt forberedt overflade sikrer, at maling dækker jævnt. Fordi postkasser kan blive udsat for regn, sol og dramatiske ændringer i temperatur, er det bedst at bruge en olie-baserede emalje maling eller en designet specielt til overflader tilbøjelige til at rust.

Instruktioner

Forberedelse

•Tag postkasse fra sin post, hvis det er muligt. De fleste postkasser er boltet eller skruet til deres indlæg og kan fjernes med en skruetrækker eller stik skruenøgle.

•Tag flag og eventuelle hus numre fra postkassen. Flaget er fastgjort med et klip, der popper ud. Hvis tallene er limet på, varme dem i cirka 60 sekunder med en hårtørrer og derefter skrabe dem ud med en plastik skraber. Brug ikke en hobbykniv eller andre metal vinger, da de kan beskadige overfladen af postkassen.

•Lightly sand ydersiden af postkasse til at fjerne eventuelle rester og udjævne ru pletter. Start med 200-grit papir eller en slibning blok og for en glattere finish, sand postkassen igen med finere-grit papir, såsom 400-grus, anvendes til karrosseriet på biler.

•Aftør ned postkasse med en klud fugtet med en 50/50 opløsning af vand og eddike til at fjerne snavs, snavs og eventuelle lim tilovers fra numrene. Hvis eddike ikke gør ophæve lim, prøv en citrus-baserede renere.

•Caulk indersiden sømme af postkasse med vejrfast caulk at forhindre lækager. Dette trin er kun nødvendigt hvis de svejsede områder er blevet forværret.

Maleri

•Lay postkasse ned på et stykke gammel pap, dråbe klud eller andet lignende materiale til at forhindre maling fra mærkning op dit gulv eller græsplæne. Hvis du bruger spraymaling, anvende det udendørs eller i et godt ventileret område væk fra din hot-vandvarmer.

•Tape ud med maling tape nogen områder på den postkasse, du ikke ønsker at male. Maling tape er typisk grøn og kan findes på de fleste isenkræmmere.

•Applicer malingen. Hvis du bruger spraymaling, ryste det ifølge anvisningerne på dåsen og anvende det ved hjælp af korte, selv brister. Du vil sandsynligvis nødt til at anvende flere frakker. Lad hver frakke tørre før du anvender den næste ene.

Hvis du børstning på maling, ryst eller rør kan godt, især hvis du bruger en oliebaseret maling. Brug en skum børste til at undgå striber. Hvis du finder, skal du anvende flere frakker, undersøge postkasse mellem frakker og give det en let slibning med fine sandkorn sandpapir i områder, hvor din tidligere frakke er ujævn.

Tips & advarsler

  • Afhængig af din postkasse før maleri skal du anvende en primer til rustne områder. Kig i afsnittet automotive i din hardware butik for spray-on primere designet til at dække rust. Dog behøver visse malinger, der er designet til at dække metal ikke at være primet, så Læs vejledningen på uanset hvilken maling du vælger før du køber separat primer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com