Instruktioner på væg Sconce Installation

April 29

Når du har begrænset plads, men har brug for belysning, er en fremragende løsning en væg sconce. Sconces tillægger væggen så de ikke optager gulvplads. Højden af sconces giver selv lys over et stort område uden kaster mørke skygger. Du kan tilføje en sconce, hvor du ønsker nogle flere lys, eller installere en række af flere sconces for betydelige belysning samt en dekorative væg display.

Instruktioner

•Drej off elforsyning af sikringer du vil arbejde med.

•Klippe ind i væggen med et nøglehul så for at få adgang til samledåsen. Junction box er det plastik kasse, der huser rummets elektriske forbindelser.

•Tilslut ledninger i panelet armatur til samledåsen efter ledningsdiagrammet inkluderet med din sconce sæt. Panelet Armaturet er stykke med stik til pære.

•Sæt adapter beslaget, der fulgte med din sconce på samledåsen. Dette beslag er et fladt rektangulært stykke metal, der er sikret lodret til samledåsen og har en lang skrue strækker sig udad fra centrum. Med en skruetrækker, drev de skruer, der fulgte med sconce i de forborede huller i holderen.

•Monter panelet armaturet over adapter beslag. Den lange skrue adapteren holderen vil nå gennem et hul i panelet armatur og holde ud en lille måde, når panelet er trykket mod væggen. En lille møtrik kaldet monterings møtrik er skruet ind i slutningen af skruen stikker ud af panelet. Drej den montage møtrik, indtil panelet montering er tæt mod væggen.

•Sæt en pære i stikket og fastgør dækslet til dekorative sconce. Nogle dækker vil have små klip omkring den udvendige kant, der fastgøres til panelet montering. Andre måske har meget små faner på kanterne af dækslet til hvorigennem skruer er indsat og skruet ind i væggen. En tredje række sconce dækker funktioner en slip-on dækning. Denne version vil blot hvile på panelet montering.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com