Instruktioner til Ambria dag og nat romerske nuancer

September 6

Instruktioner til Ambria dag og nat romerske nuancer

Ambria Day og nat romerske nuancer er et alternativ til gardiner. Nuancer har en shear sektion brug om dagen og en solid sektion for natten brug, og er hæves og sænkes ved hjælp af pull ledninger tilsluttet en fjeder. Du kan justere blinds, hvis de ikke hæve og sænke korrekt ved at ændre fjederspændingen.

Instruktioner

•Locate sænkning og hejse strenge på højre side af blinde. Trække ned på hver streng let at se hvilken streng er til hejsning og der er for at sænke.

•Træk hejse strengen til at hejse blinde. Trække sænkning strengen for at sænke blinde. Stop hejse eller sænkning når blind når det ønskede niveau.

•Sæt en justering nøglen til spool bevarer skrue hvis du har en blind for stram til at hæve og sænke. Dette er placeret på siden af de vigtigste roller. Drej nøglen mod uret for at løsne foråret spænding. Hold rullen holdt mod valance, mens du gør dette og rotere den mod uret spool en kvart omgang på et tidspunkt. Stramme rullen bevarer skrue og gentage processen på anden siden.

•Stram spool på den ene side hvis blinde går op i en zig-zag mode. Indsæt en justering nøglen i den spool bevarer skrue. Hold rullen holdt mod valance, mens du gør dette og rotere den mod uret spool en kvart omgang på et tidspunkt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com