Instruktioner til at bruge centrale klimaanlæg

December 18

Instruktioner til at bruge centrale klimaanlæg

Selv om nogle typer af klimaanlæg kan bruges med døre eller vinduer åbne med en central klimaanlægget bygningen skal lukkes at køle ordentligt. Nogle centrale klimaanlæg omfatter en varmepumpe, som vil gøre det muligt for enheden at varme i hjemmet i vintermånederne. Hovedenheden kan monteres på bygningens tag eller på jorden.

Filtre

Klimaanlægget filter bør ændres regelmæssigt. Dette kan være en gang en måned eller mere hyppigt hvis de forurenende stoffer og støv niveauer er høje. Filteret kan være placeret i loft, væg, på enheden eller et andet sted. Der kan være et enkelt filter eller mere hvis det er en stor central klimaanlægget. En revet døren holder normalt filteret på plads. Døren vil typisk Skru og svinge ud på hængslerne, og derefter filteret kan blive løftet fra sin plads og en ny filter indsat. Normalt er der pile på filtre, der angiver, hvilken side skal være mod åbningen. Filtre kommer i en række størrelser og skal købes så den passer til specifikke åbningen. Nogle filtre kan genbruges og rengøres i stedet for kasseret. Det er vigtigt at tjekke med producenten af din aircondition til at bestemme det relevante filter for dit system, fordi nogle filtre er alt for tætte for visse systemer.

Termostat

Når du indstiller temperaturen på dit klimaanlæg, sæt termostaten til den ønskede temperatur. Kan ikke indstille temperaturen under dette nummer, forudsat at rummet vil køle hurtigere. Hvis du vil have plads til at komme til 78 grader F og angive lokalet til 50 grader F, vil det blive til 78 grader F i den samme mængde tid, som hvis du sæt termostaten til 78 grader F. Hvis du indstiller termostaten for lavt og glemmer at nulstille den til en højere temperatur, kan enheden fryse op og forårsage potentielle problemer til din enhed.

Vedligeholdelse

Løbende vedligeholde din enhed ved at holde det rent og fjerne eventuelle rester, der har indsamlet i eller på enheden. Inden du forsøger nogen vedligeholdelse, skal du frakoble enheden fra strømkilden. Fjerne blade og snavs ved først at åbne panelet fan support. Bruge en tør pensel til støv kompressor finner på ydersiden af enheden. Hvis finnerne har blive bøjet, rette dem ved at køre en fin kam igennem det beskadigede område. Fin kamme kan købes på en hardware butik. Ren den spole kondensat afløb af bakterier ved at hælde i en blegemiddel og vand løsning. I begyndelsen af hver sæson kan ydersiden af enheden af kondenserende enhed være hosed ned med vand for at fjerne støv og snavs. Check med din klimaanlægget producent på de anbefalede vedligeholdelsesprocedurer for din bestemt enhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com