Instruktioner til at bygge Heavy Duty opbevaring reoler i en Garage

September 26

Bygning tunge opbevaring reoler i en garage kunne være netop løsningen til at rydde op i garagen og løse dine mest umiddelbare opbevaringsbehov. Der er en række måder at nærme sig dette projekt; men grundlæggende bygning begreber kan justeres for at hjælpe dig med at bygge hylder, der opfylder dine mål. Metoderne, der kan bruges til en fritstående enhed; Tilslut hylder til en del af en væg eller Kør hylder hele længden af en mur.

Forberedelse

Selvom du kan bruge tykkere krydsfiner, er ½-tommer krydsfiner med en glat overflade på den ene side mere end tilstrækkelig for de fleste storagebehov. Du kan også bruge spånplader for dine reoler. Når du vælger 2-tommer med 3-tommer tømmer til udformningen, Sørg for at du bruger nævn, der er lige. Snoet tømmer tilføjer frustration til projektet. Gøre hylden dimensioner er af en størrelse, der vil fjerne spildt krydsfiner materiale.

For eksempel, er krydsfiner kommer 4-fødder af 8-fødder ark. Så hvis du klippe 2-fod bred og 8-fod lange hylder kan du få to ark pr. ark af krydsfiner. I det mindste prøve at bruge selv højde for længden af hylderne til at maksimere brugen af panelerne krydsfiner.

Hvis fugt er et problem, identificere kilden af fugt og løse problemet. Du kan også vandtæt i bunden af bestyrelser. Under alle omstændigheder kan du installere den nederste hylde et par inches fra gulvet som en sikkerhedsforanstaltning.

Opbygning af hylderne

Konstruere hylderne først. Selvom nogle mennesker bruger 2-tommer af 4-tommer tømmer til rammerne, ser 2-tommer med 3-tommer tømmer simpelthen bedre. Den størrelse du vælger er et spørgsmål om personligt valg. Hvis du er bekymring om styrke, gå med den større størrelse. Fastgør indramning komponenter sammen med 3-tomme boks negle eller galvaniseret træ skruer. Rammen er firkantet før stramning alle skruerne. Tilføje forstærkning til hylderne ved at installere en længde af tømmer i midten af rammen.

Brug kortere skruer til at montere krydsfiner til rammen. Prøv at bruge 1-1/2-inch boks negle eller træskruer af samme længde. Undgå opsplitning træ ved boring pilot huller til fastenerne. Nu, montere stolper til den næste hylde. Hvis du planlægger at placere den lange eller korte side af hylde på væggen, må ikke monteres oprejst til siden af rammen.

En anden mulighed for at sikre hylden er at montere bag på eller side af hylde direkte til mur stud eller en blok. Det er bedst at bruge to 3-tomme galvaniserede skruer til at sikre stolper eller til at fastgøre hylder på væggen. Hvis gulvet ikke er plan, kan du justere den nederste hylde til at rumme ujævnheder. Prøv at få hylden som sand og lige som muligt.

Når du installerer den næste hylde, klemmer brug C-klemmer eller træ på forsiden stolper. Klemmerne vil yde støtte til hylden, mens du arbejder for at få den hylde niveau og square. Når hylden er korrekt placeret på rammen, følger Indsæt to 3-tomme galvaniseret-skruer til at sikre hylde på plads denne proces for at fuldføre din tunge opbevaring reoler projekt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com