Instruktioner til at hæve en Garage gulv til hus niveau for yderligere beboelsesrum

December 27

Konvertering af et garage til beboelsesrum er et projekt, der ikke kun kan tilføje beboelsesrum, men kan forbedre værdien af dit hjem. Projektet bør begynde med at installere et trægulv struktur for at eliminere den traditionelle hældningen af en konkret garage slab, samt yde brugbar plads for at isolere området, omfatter adgang til mulige VVS- eller elektriske kredsløb og bringe gulvet op til niveauet for de tilstødende hus for en gnidningsløs overgang til den nye bolig. Proceduren for at bygge en etage rejst 8 inches kan tilpasses ethvert behov for gulvhøjde ved blot at ændre størrelsen af tømmer og støtte afstand.

Instruktioner

•Kontrollér en blyant mærke på væggen i hvert hjørne af garagen på den ønskede færdige gulv niveau, måle ned fra loftet niveau ved hjælp af et målebånd.

•Tilslut hver af mærker med en kridtstreg til at definere en vandret linje på hver væg på færdig gulvhøjde. Disse linjer vil være den refererede højde for sal strukturen.

•Lay længder af 2 x 4 trykimprægneret tømmer til slut, med den 4-tommer side fladt på betonplade mod ydervæg på den lave side af gulv på garage døren væg. Dette er den første perimeter gulv plade for sal støtten.

Uddelingen begge ender af gulvet plade ved hjælp af en pulver-aktiveres sømpistol eller konkrete negle.

•Tack en 8d negle på toppen og ca 1 tommer fra enderne af bundpladen, så Vedhæft et stykke snor mellem negle, strækkes stramt og placeret 1/8 tomme over oversiden af plade, fra start til slut, hen over hele længden. Denne streng linje bruges til niveau bundpladen, som det er fastgjort til gulvet.

Uddelingen gulvet plade stykker til beton slab, ved hjælp af træ shims som nødvendigt at hæve gulvet plade til 1/8-inch nedenfor strengen, og Vedhæft den til pladen ved hjælp af konkrete negle gennem pladen og shims på ca 36 inches fra hinanden.

•Gentag trin 3 til 6 for at sikre gulv plader parallelt med den første sal plade, og fordelt ligeligt fra forsiden af garagen til bagvæggen. Gulv pladerne bør ikke være mindre end 4 fødder og ikke mere end 6 fødder fra hinanden. Bemærk at garage plader typisk er kontureret for dræning nær garage dør åbnes, og nivellering kilerne brugt i den første sal plade kan eller ikke kan kræves for andre gulv plader.

•Measure den lodrette afstand fra øverste overflade af første sal plade til elevation gulvlinjen markeret på væggen, fratræk derefter bredden af gulv bjælker og tykkelsen af krydsfiner gulvet beklædningen fra måling til at bestemme størrelsen af den plade blokerer. Eksempel: Lodret måling er 8 1/4 inches. For 2 af 6 gulv bjælker og 3/4-tommer krydsfiner gulvet beklædningen, ville det samlede beløb trækkes fra være 6 1/4 inches, en resten af 2 inches af plade blokerer.

•Klippe længder af plade blokerer for indramning tømmer til bredden bestemmes for plade blokering, ved hjælp af en tabel så. Skær kun nok til at strække sig over den fulde længde af den første sal plade, og Vedhæft plade blokerende opretstående og centreret på bundpladen, ved hjælp af 8d negle fordelt på ca 16 inches fra hinanden.

•Gentag trin 8 og 9 for hver længde af gulv plader installeret i trin 7. På grund af den typiske hældningen af en garage etagedæk, plade blokerer vil aftage i bredden på hver etage plade placering og afhængigt af tværbjælke størrelse og gulv højde, kan eller kan ikke være krævet på sidste bundpladen på bagvæggen af garagen.

•Lay ud af 16-tommer tværbjælke afstand på tværs af de første og sidste etage plader, begynder på samme side af hver. Mark i begyndelsen af hver layout på 15 1/4 inches fra væggen, derefter fordelt 16 inches fra hinanden resten af layoutet. Bruge en kridtstreg, trukket mellem to plade layouts at markere layout på plade blokke i mellem.

•Installer første sal tværbjælke mod væggen, på kanten og vinkelret på gulv plader, begynder på den side, hvorfra layoutet blev målt. Skabe bestemt tværbjælke hviler fladt på toppen af hver incremental plade blok, så sikre på væggen, hvis det er muligt, og på hver plade blok punkt, med 16 d negle i en vinkel gennem siden af tværbjælke ind plade blok.

•Gentag trin 12 for hver etage tværbjælke i bredden af garagen. Hvis gulv-længde er længere end de tværbjælke boards, skød strøer 12 inches, hvor det er nødvendigt, og søm sammen.

•Klippe bro blokering, også kaldet "cross blokering," mellem og vinkelret på gulvet bjælker, centreret på hver andre bundpladen og i hver ende af gulv bjælker. Denne bro blokering forhindrer gulv bjælker fra vride over tid som tømmer vandindhold svinger.

•Installer enhver elektrisk, VVS eller HVAC linjer planlagt for beboelsesrum, hvis det er relevant. Ellers gå videre til trin 16.

•Installer 15-tommer-dækkende batt isolering i hver tværbjælke plads, ved hjælp af en korte pistol, holde folie eller kraftpapir papiret vender opad mod den nye opvarmet rum.

•Measure en dimension af 48 1/2 inches fra hver bageste hjørne af garage gulv og markere både omkredsen gulvet strøer, så brug en kridtstreg at forbinde to mærker på tværs af toppen af alle strøer.

•Installer krydsfiner gulvet beklædningen vinkelret på strøer, tilpasse den tunge kant af arket krydsfiner med kridt linjen markeret i trin 17, fastgør derefter krydsfiner til gulv bjælker med 8d ring-shanked negle eller 2-inch stitcher skruer ca 8 til 10 inches fra hinanden. Skabe bestemt at alle krydsfiner ende leddene i tilstødende rækker af opvejes af et minimum af 32 inches, og at alle ende leddene opdelt på et gulv tværbjælke.

Tips & advarsler

  • Vær sikker på at bære sikkerhedsbriller, når du bruger beton befæstelseselementer for at forhindre skade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com