Instruktioner til Bernzomatic butan lightere

April 19

Bernzomatic butan lightere er nytte fyrsten med justerbar flame højde og genopfyldning indbygget butan kamre, der er identiske på alle modeller, med forskellen mellem dem er lederen af lighterne. Brug af Bernzomatic lightere består af en to-delt serie aktioner, og du kan genopfylde dem let ved hjælp af off-the-shelf propan refill dunke tilgængelige i enhver afdeling eller dagligvarebutik.

Instruktioner

•Holde Bernzomatic lysere opretstående så flammen dyse eller fleksible flamme hoved peger opad og væk fra dig selv og andre mennesker.

•Hold hoveddelen af Bernzomatic lettere i hånden samtidig med at holde flammen dysen, pegende opad. Brug tommelfingeren at trykke på øverste sikkerhed håndtaget nedad og derefter videresende mens indsætte din pegefinger over udløseren på anden siden af lighteren. Mens du trykker på sikkerhed håndtaget fremad, tryk opad på udløseren på Bernzomatic lettere at antænde flammen.

•Juster flamme højde hjulet nær toppen af Bernzomatic lysere, mens flammen er antændt. Drej hjulet venstre og højre og Bemærk hvordan flammen stiger og falder. Indstil flammen som ønsket, mens under hensyntagen til, jo større den flamme, jo mere hyppige lysere vil kræve butan refills.

•Fyld Bernzomatic lysere med butan når det er nødvendigt. Brug en lille flad-bladet skruetrækker eller juvelerens skruetrækker og Sæt klingen i klinge slot på refill dysen i bunden af lighter--den flade ende modsatte ende med flamme hovedet-- så tryk det indad for at frigøre indre pres. Når tømt, tryk på spidsen af en butan refill dåser ind i hullet i midten af refill dysen og se vinduet klart brændstof niveau som de lysere fyld. Når brændstof niveau har nået fuld--mark tættest på flamme overhoved lighter--fjerne genopfyldning canister dyse straks fra refill dysen af lighteren.

•Tillad lettere at hvile i en stuetemperatur miljøet for to til tre timer før brug. Siden det indre pres af brændstof reservoir vil have ændret, kan det være nødvendigt at re-justere flamme højden på den første tænding. Justere efter behov.

Tips & advarsler

  • Bernzomatic lightere er designet til indendørs og midlertidig udendørs brug--som belysning en grill--kun, og er ikke vandtæt. Holde din Bernzomatic lettere regn og andre væsker, som lighter's interne elektriske tændingskontakten kan blive permanent beskadiget fra eksponering.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com