Instruktioner til betrækket en hvilestol

October 8

Instruktioner til betrækket en hvilestol

Skråstole gøre komfortable Tilføjelser til ethvert beboelsesrum. Fordi de forlænge ud fra plads, giver de et sted for at sætte dine fødder og slappe af. Hvis du har en favorit hvilestol, der ser lidt værre for slid, prøv reupholstering det til en opdateret look, der koordinerer med dit hjem motiv. Dette projekt kræver ingen syning færdigheder, så det er den perfekte projekt for selv novice gør-det-selv. Du behøver kun grundlæggende værktøjer til at fuldføre dette projekt.

Instruktioner

•Strip stol af nogen tidligere stof. Brug en skarp skraber til at skære væk stof, eller unzip pude dækker. Under stolens stel, kan stof hæftes på plads. Fjerne hæfteklammer med en skruetrækker eller mejsel af nysgerrige dem løs fra stolens stel.

•Vurdere kvaliteten af puder. Hvilestole er ofte godt brugt stykker af møbler, der kan begynde at kigge lidt slidt med tiden. Fjerne og erstatte eller tilføje et andet lag af skum, betræk til beskadigede områder. Et lag af bomuld batting sprøjtes til stol med spray lim vil tilføje ekstra Plys til puden.

•Work i afsnit oprette mønster stykker for hvilestol. Oprette et mønster af sporing ud af formen på din hvilestol på et ark af musselin klud. Spore stolens ryg, sider, armlæn og sæde. Fuldt udvide stol for at skabe et mønster for sædet er indbygget skammel. Tilføj 2 inches til siderne af hvert mønster stykke. Denne overskydende bliver gemt eller skåret væk undervejs polstring.

•Anbring musselin klud mønster stykker over din nye møbelstof. Spore omkring siderne og klip din stykker.

•Dæk sæde og osmanniske af stolen første. Placer dit stof i sted og hæftning på undersiden af stolens stel. Guffe materialet stramt i sædet er hjørner. Udvide sæde af stolen til at dække den osmanniske indslag, hæftning materiale nedenunder. Hvis du er bekymret for hæfteklammer bliver synlig under stolen, dække med et stykke af samspil i en tilsvarende farve.

•Fortsæt til at dække stolens armlæn og ryg. I områder, hvor hæftning ikke er en mulighed, skal du indsætte stoffet i sømmene af stolen med en fleksibel kæbe strip. Position stripping over dit stof langs sømme i stolen. Tryk det på plads med en hammer til at skjule den stripning og knytte stoffet.

•Tilføj dekorative detaljer efter behov. Brug hot lim, tilføje rør eller bånd over fugen på din hvilestol og skjule hæfteklammer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com