Instruktioner til Durock Cement Board

August 1

Durock cement board er den letteste (efter vægt) backerboard produkt tilgængeligt på markedet. Det kan installeres af beslutsomme gør-det-selv i stedet for at ansætte en professionel. Dette materiale er mest almindeligt anvendt på gulve og vægge i forberedelse til en flise anvendelse; cement board er vandafvisende og stærk nok til at støtte den tunge vægt af selv Natursten fliser. Dette board kræver kun lim og negle, samt nogle pleje og opmærksomhed fra installationsprogrammet til at oprette en stabil støtte overflade for dine fliser.

Instruktioner

•Aftør ned undergulvet med en fugtig klud fugtet i mineralske spiritus til at fjerne overflade snavs, støv og andre forureninger, der kan ødelægge bånd mellem den nye cement board og overfladen. Tillad overflade til at tørre helt, før du fortsætter.

•Mix thinset mørtel og latex lim tilsætningsstoffet ifølge produkter instruktioner. Starter i det ene hjørne af rummet, fordelt på thinset på gulvet i en stor nok til en enkelt Durock ark plads. Brug en ¼-tommer indskåret murske til at oprette små højderygge i limen.

•Indstil dit første cement board lagen på plads med en ¼-tommer afstanden mellem kanten af brættet og væggene. Skubbe fast på brættet gælde lige pres for at sikre, at det er sikret på plads. Tør overskydende thinset fra omkring kanterne med kanten af din murske eller en fugtig klud.

•Installer 1 ½-tommer-lang galvaniseret søm langs kanten af brættet, mens limen er stadig våd. Space negle hver 8 inches langs kanten af brættet. Da limen tørrer vil det yderligere sikre negle i sted, fast holder bestyrelsen til undergulvet.

•Installer næste cement board ark, fordelte 1/8 tomme fra først. Gentag limning og sømning arkene, indtil alle ark er installeret i den første række.

•Klippe Durock cement board ark som nødvendigt for at passe ind i området installation. Score linjen skære med en skarp hobbykniv, skærer mindst halvvejs gennem bestyrelsen. Lægge pres på overfladen af brættet for at fastgøre det gennem resten af vejen. Glat snit kanterne med en fin rasp.

•Stagger led af cement boards i forskellige rækker af 16 inches at forhindre svage linjer kører under fliserne. Tilskåret 16 inches ud af den første bestyrelse i anden række at skabe stagger effekt. Fortsætte med at skære, lim og søm indtil alle arkene er installeret på gulvet.

•Fyld i sømme mellem boards med thinset mørtel blandes og straks anvende glasfiber mesh tape over toppen af sømmene. Dette sæler leddene og forhindrer skiftende eller fugt lækage mellem ark af cement board. Tillad alle limen tørre før du gør noget mere arbejde på gulvet. Tørretid varierer afhængigt af klimaet og produkt; nogle vil tørre inden for fire timer, mens andre anbefaler, at du venter mindst 24 timer for at sikre den bedste hold.

Tips & advarsler

  • For gulvbelægning installationer, undergulvet skal være mindst 5/8-tommer tyk og fremstillet af eksteriør-grade krydsfiner. Bordplader skal være mindst ¾-tommer udvendige grade krydsfiner, dækket med tagpap.
  • Durock cement board installeret over bordplader eller vægge behøver ikke klæbende ansøgning. I stedet bruge galvaniserede søm til at overholde boards til studs eller ind i solid krydsfiner bunden af køkkenbordet. Du skal stadig udfylde hullerne med thinset og tape.
  • Skære Durock cement board vil producere en masse støv. Altid bære beskyttelsesbriller og en støvmaske når der skæres.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com