Instruktioner til en jæger termostat

December 7

Instruktioner til en jæger termostat

Hunter termostater giver dig kontrol over din opvarmning og afkøling systemer. Hvis du ønsker at spare på el-regningen, programmere din jæger termostat, så det tændes og slukkes på bestemte tidspunkter af dagen. For at få mest ud af din termostat, korrekt følg instruktionerne programmering.

Indstil klokkeslæt og ugedag

Hunter termostater har en LCD-skærm, der viser den aktuelle tid, dag og temperatur. For at bruge de programmering funktioner tilgængelige på Hunter termostat, skal du indstille uret og dag, så de er aktuelle. Hunter termostaten har dedikerede knapper til indstilling af tid og dag, hvilket gør det nemt at indstille. Hvis du vil angive den aktuelle time, tryk på knappen "Time" indtil den aktuelle time er vist. Hvis du vil flytte hurtigt gennem timer enhed, tryk og hold knappen "Time".

Tryk på knappen "Minut" for at indstille minuttallet. Som med knappen "Time" vil hvis du trykke på og holde knappen det bladre hurtigt gennem protokollen. Når du er færdig med at angive minutter, skal du trykke på knappen "Dag" for at skifte visningen til den aktuelle dag. Termostaten er nu klar til programmering.

Programmering

Hunter termostat er programmerbare for hverdage og weekend indstillinger eller syv dages programmering. Afhængigt af sæsonen, kan du programmere opvarmning eller afkøling ordning. Flytte systemet omskifter til "Varme" eller "Cool," afhængig af det system, du vil angive. Tryk på knappen "Prog" for at indstille programmet ugedag. Hvis du vil indstille programmet weekend, skal du trykke på "Prog Day" én gang. For at vælge en bestemt dag i ugen, tryk på knappen "Prog Day" gentagne gange, indtil den dag, du vil angive vises på skærmen.

Indstille tiden for programmet ved at trykke på knapperne "Time" og "Minut". Når de er indstillet, kan du ændre temperaturen til det pågældende program, ved at trykke på op eller ned piletasterne. For at angive den næste tid og temperatur indstilling for hverdage, weekend eller særlige dag program, skal du trykke på knappen "Prog".

Hvis du ønsker at programmere andre systemet, ændre systemet selector switch til enten "Varme" eller "Cool", alt efter hvad du har ikke angivet første gang. Gentag programmeringsprocessen for det andet system.

Mens programmering, hvis du nogensinde ønsker at vende tilbage til hovedskærmbilledet i den termostat, skal du trykke på knappen "Tilbage".


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com