Instruktioner til flisebelægning et brusebad

March 21

Instruktioner til flisebelægning et brusebad

Mange mennesker leje indvendige fagfolk når flisebelægning deres brusebad eller badekar område. I stedet for at bruge masser af penge på labor omkostninger for et job, flisebelægning, lære at gøre det selv. De materialer, du skal flise brusebad område selv er tilgængelige på hardware eller hjem forbedring butik, og processen er meget enkel. Før du starter flisebelægning processen, måle væg eller gulv område du er fliser, og mærke, hvordan du ønsker at lægge ud fliserne med layout linjer. Dette vil sikre, at flise square du køber den rigtige størrelse til området.

Instruktioner

•Spread flise mastiks omkring en 2 - eller 3-fods område med murske. Mastic tørrer hurtigt, så breder sig for meget på én gang vil være spild af materialer. Køre indskåret kanten af murske gennem den anvendte mastiks, som vil skabe højderygge i mastiks.

•Tryk på først flise stramt ind i mastic på hjørnet skæringspunktet af linjerne layout. Angiv så mange fliser som muligt i linjerne layout, ved at trykke på hver fast ind i væggen.

•Mark linje på en hjørneflise, hvor det skal være skåret til at passe. Cut flise i fliser fræser, ved hjælp af mærkning som en retningslinje. Trække cutting wheel på tværs af forsiden af fliser til at score glasuren og derefter trække i håndtaget, som vil forårsage flise til snap i to stykker.

•Applicer mere mastiks og fliser når du er færdig med din første region. Passer brikkerne rundt rør, trim afløb, eller andre anlæg, driftsmateriel, dem med flise nippers.

•Drill et hul i nogen fliser, der falder over en rørledning eller ventil så at linjen kan køre igennem det, tryk derefter over røret og ind af mastiks. Tillad mastic til helbrede natten over.

•Mix flise injektionsmørtel og vand i en spand. Køre injektionsmørtel diagonalt over flisebelagt overfladen med en gummi murske.

•Aftør fliserne med en fugtig svamp, derefter vente en dag og gnid overfladen over med en klud. Anvende caulk at fugen mellem badekar og første række fliser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com