Instruktioner til hvordan du installerer et badekar Surround

November 12

Instruktioner til hvordan du installerer et badekar Surround

Du installerer et nyt badekar surround forbedrer det overordnede udseende af din hele badeværelset. Nogle badekar omgiver også tilbyde måder at bedre organisere badeværelser af byder på indbygget hylder rundt om hjørner eller tilbage væg, så du får tiltrængt plads til din (eller din ægtefælle) sortiment af badeværelse lotion, shampoo og sæber. De fleste badekar omgiver er lavet af støbt glasfiber og kommer i enten tre eller fem separate sektioner.

Instruktioner

•Tag bad/brusebad inventar. Det kan være nyttigt at slukke for vandforsyningen til badekar eller bruser, men det er ikke påkrævet. Bad/brusebad ventil dækker fjernes normalt nemt med en skruetrækker. Karret spidsende kan tages af ved at dreje det mod uret eller ved hjælp af en lille Allen skruenøgle til at løsne en lille skrue, der anbringer dækslet til kobberrør inde.

•Fjern de døre og/eller bruser stang. Afhængigt af om du installerer en splinterny balje surround eller erstatning for en eksisterende, skal du fjerne disse, før du kan begynde din installation oparbejde. De fleste brusebad stænger er let fjernes; døre kan være lidt tricky, der kræver brug af en skruetrækker.

•Fjern den gamle badekar surround. Undersøg din eksisterende badekar surround for at bestemme, hvordan det blev tidligere installeret. De fleste badekar omgiver er limet til bagsiden af drywall eller behandlede krydsfiner. Andre er designet til at være skruet direkte ind i stud understøtter. I begge tilfælde, har plan om at have at gøre nogle drywall reparationsarbejde efter du har fjernet den gamle badekar surround og installeret dine nye one. Brug din bajonetsav og skære omkring ydersiden af karret surround. Brug derefter din prybar og hammer forsigtigt arbejde den gamle badekar surround fra væggene.

•Forbered væggen. Undersøge den nye surround du ønsker at installere. Find ud af om det er designet til at være limet til gipsvæg eller behandlede krydsfiner eller om det er den slags, der kan skrues direkte i væggen studs. Du bliver nødt til at forberede din væg afhængigt af surround du installerer. Hvis det er den slags, som du limer på, Sørg for du har tilstrækkelig drywall eller krydsfiner til at lime til. Hvis det er en skrue-in, skal du fjerne eventuelle eksisterende gipsvæg/krydsfiner, så badekar surround kan sidde flush mod studs.

•Installer den nye surround. Start med bagpanelet først og lim eller skru panelet i position. Næste installere sidepanelerne. Gem det panel, der vil gå over kontrolelementerne brusebad og karbad sidste. Omhyggeligt måle dimensioner af rørfittings og kontrol og derefter bruge din sav eller bore med en bred bit for at skære omkring panelet hvor inventar vil gå. Installere panelet med kobber rør og fittings udvidelse og derefter geninstallere din balje spidsende og ventil dækker.

•Få dine vægge. Du kan have gjort skade på drywall over dit badekar/brus surround når at fjerne gamle eller når du installerer et nyt. Bruge ny gips plader til at erstatte de ødelagte regioner. Installer din drywall lige op ved siden af toppen og siderne af glasfiber badekar surround. Bruge drywall mudder til selv ud ethvert skønhedsfejl og dække op nogen skruehullerne, der kan blive vist i din gipsvæg. Næste, tekstur og male væggen for en sømløs blanding. Endelig, bruge silikone caulk at danne en vandtæt forsegling over små sømmen mellem den nye gipsvæg og badekar surround.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com