Instruktioner til hvordan du installerer marmor Backsplash fliser

June 28

Instruktioner til hvordan du installerer marmor Backsplash fliser

Køkken backsplash er en integrerende del af ethvert køkken design. Uanset om du foretrækker en dekorativ eller utilitaristiske stil, kan du flise din backsplash i ethvert materiale, som du kan lide. Marmor fliser er et hyppigt anvendt materiale til backsplashes. Da backsplash ikke få betrådt eller våd ned ofte, marmor fliser har brug for lidt vedligeholdelse på dette område og backsplash er det perfekte sted at sætte højere vedligeholdelse materialet.

Instruktioner

•Measure backsplash i sektioner. Tage højden fra tælleren til undersiden af kabinettet, samt varigheden af hver række af kabinetter. Markere en lige store område på en nærliggende arbejdsbord eller gulv.

•Lay ud af din marmor fliser i området du afmærkede til at bestemme placeringen af dine fliser, injektionsmørtel leddene og nedskæringer. Tumlede marmor fliser får brug for en bredere injektionsmørtel fælles end finpudsede eller poleret fliser, så passe på at dine fliser line op jævnt. Markere alle fliser, der skal være skåret til at passe med en blyant før skære dem på en tile sav.

•Spread en lille mængde af tynd sæt over området du fliser, kæmning det tynde sæt med hakket side af murske. Læg din første flise i nederst i midten af hver sektion af backsplash, og lå de næste fliser jævnt ud til hver side og op til kabinettet. Dette vil give dig en afbalanceret layout. Tryk på hver flise i tynd sæt og vride den lidt på plads.

•Wait 24 timer for den tynde sat til tørre og derefter forsegle din marmor. Male fliserne med imprægnering sealer ved hjælp af en skum malerpensel, aftørring op de overskydende sealer med en fnugfri klud.

•Grout fliser af pakning leddene mellem marmor med cementmørtel ved hjælp af en injektionsmørtel flyde. Tørre op eventuelle overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp og klemme en linje af caulk mellem de marmor fliser og bordplade til at hjælpe med at forhindre, at fliserne revner hvis tælleren skulle flytte. Tillade installation til tørre i 24 timer.

Tips & advarsler

  • Når du installerer marmor fliser på en backsplash, Sørg for at bruge hvide indstilling materialer, for at undgå pletter eller misfarvning stenen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com