Instruktioner til hvordan du installerer væg til væg-tæppe

October 22

Væg til væg-tæpper dækker hele gulvarealet uden nogen synlige sømme eller med andre Gulvbelægning i samme rum. Tæppe sælges i store firkanter, der skal strækkes, monteret, forankret og sluttede. Installation kræver nogle tunge løft og fysisk anstrengelse og i mange tilfælde arbejde gøres bedst ved hjælp af assistent. Værktøjerne, tæppe og andre materialer, der kræves til installation findes på de fleste hjem forbedring eller tæppe levering butikker.

Instruktioner

•Indstil den firkantede optagelser af rummet ved at måle længden og bredden. For at gøre for lettere beregninger og give lidt ekstra tæppe til døråbninger og tærskler, runde op til nærmeste hele foden måling.

•Fjern alle molding fra vægge rundt i lokalet med en hammer eller pry bar at få tæppet tæt på væggene. Tjekke gulvet for nogen knirker ved at gå rundt i lokalet stærkt til at finde nogen lyde. Indsætte yderligere to-tommers skruer i undergulvet og strøer at forankre dem strammere og fjerne støj.

•Lay tack strips langs kanten af rummet. Placer strimler, så der er en 3/8 tomme plads mellem væggen og kanten af tack strip. Fastgør en kridtstreg langs gulvet til at fungere som en guide. De spidse pile på strimlen skal pege på væggen og hver strimmel bør være butted tæt op mod den, før det at skabe en kontinuerlig linje af strimler langs gulvet. Brug en tomme efterbehandling negle til at sikre dem til undergulvet.

• Start æglæggende tæppe pad i det ene hjørne af rummet bare indenfor tack strimmel og begynde ruller det langs den længste væg. Når du når til slutningen, trim pad til at passe inden for strimmel der. Oprette en anden række butted lige op mod først og skære det til at passe i bånd. Bruge tæppe seam tape til at forbinde de to stykker sammen helt og placere hæfteklammer hver to fødder i midten af puden til at holde det på plads.

•Kør den rullede løber ind i stuen i en rulle og holdning sig langs den længste væg med førende kant i nærheden af væggen. Placere førende helt og holdent på plads med en ekstra tomme stiger lidt op ad væggen. Rulle tæppet ud til at fylde rummet og skære gulvtæppet på langt væggen, også forlader mindst en ekstra tommer der.

•Anvend en plast pagaj hen til presse kanten først lagde på gulvet for at hjælpe med at presse det ned og mod tack strip. Gå en tur langs kanten til at presse løber ned mod stifter. I anden enden fra den første strip, brug en magt båre eller en manuel knæ kicker, der strækker sig gulvtæppet og strammer det over strimlen. Brug plastik pagajen til at skubbe løber over strip i anden enden af væggen.

•Flyt til en anden væg og gøre de samme ting, og den modsatte væg, indtil det er strakt stramt på alle fire vægge. Trim tæppet med en hobbykniv rundt væggene, så det passer på plads langs kanten af rummet. Sørg for at efterlade nogen overskydende nødvendige for døråbninger og tærskler.

•Vacuum tæppe startende fra midten af rummet, arbejde din vej til væggene. Dette vil hjælpe med at holde tæppet strakt mens også rengøring væk enhver omstrejfende tæppe fibre eller andet snavs tilvejebragt under installationen. Erstatte baseboard trim rundt i lokalet til at skjule kanten af gulvtæppet og også give rummet et færdigt look.

Tips & advarsler

  • For værelser bredere end 15 fod er en søm nødvendigt at placere det væg til væg. Dette kræver ekstra tack strips for sømmen. Tack strips kommer i forskellige bredder. I de fleste tilfælde er den bredeste de nemmeste at arbejde med.
  • Have en assistent, hjælpe med at bære de sammenrullet tæppe beskytter mod rygskader.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com