Instruktioner til hvordan man Wire en Heath SL-6107

January 20

Instruktioner til hvordan man Wire en Heath SL-6107

Heath/Zenith SL-6107 er en bevægelse-sensing vægkontakt, designet til tre-vejs afbrydere. Med denne parameter, kan du enten manuelt styre lys eller angive parameteren til "auto", som angiver parameterens motion-sensing kapaciteter. Dette kan være nyttigt både for sikkerhed i hjemmet og for at spare energi omkring huset.

Lyskontakter er relativt nemme at wire, men ethvert elektrisk arbejde bør kun ske, hvis du er komfortabel at arbejde med dit hus kredsløb. Derudover er kun visse lys kredsløb forenelige med denne model.

Instruktioner

•Drej off enhver elektricitet til området af huset hvor du arbejder. Dobbelttjekke for at sikre elektriciteten er slukket før du fortsætter.

•Indstil som kredsløb vil du gerne wire lyskontakten. Det skal være en tre-vejs kredsløb og oprette forbindelse til en glødende lys med mellem 25 og 500 watt, eller en fluorescerende lys ved hjælp af en hurtig-start ballast med mellem 60 og 400 watt. Disse watt begrænsninger gælder for det samlede beløb af watts for kredsløbet, ikke for hver enkelt armatur.

•Indstil hvilken af de to lyskontakterne knyttet til tre-vejs kredsløb du vil installere Heath bevægelse-sensing vægkontakt. Dette kan kaldes den "primære switch." Anden switchen kan kaldes den "sekundære switch."

•Åbn samledåsen af den sekundære switch. Tillægge de fælles lug inkluderet jumper wire. Fastgør anden enden af jumper-kontakten til den ene af de to koblede ledninger. Tage til efterretning af hvilken af disse to ledninger du vælger. Montering af jumper vil hjælpe aflede strøm til din motion-sensing vægkontakt.

•Fjern den eksisterende lyskontakt fra den primære switch. Tilslut den sorte ledning fra den motion-sensing switch til den fælles tråd af kredsløbet. Dække ender med inkluderet twist-on wire-stik.

•Tilslut den brune ledning fra den motion-sensing switch til uanset hvilken ledning du knyttet jumper til i den sekundære switch. Dække ender med inkluderet twist-on wire-stik.

• Tilslut den røde ledning fra den motion-sensing switch til uanset hvilken ledning du ikke vedhæfte jumper til i den sekundære switch. Dække ender med inkluderet twist-on wire-stik.

•Tilslut den grønne ledning fra den motion-sensing switch til jordledningen. Dække ender med inkluderet twist-on wire-stik.

Tips & advarsler

  • Altid være forsigtig, når du arbejder med elektricitet. Manglende evne til at slukke for strømmen, før du begynder at arbejde kan føre til skade eller død.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com