Instruktioner til Installation af en Frigidaire væg ovn

September 2

Installere en Frigidaire væg ovn i et skab udskæring åbning i dit køkken kræver nogle fysiske styrke, men processen er let at følge. Forbinde ledninger af Frigidaire væg ovn til en jordet fortrådningssystem kan være farlige på grund af risiko for elektrisk stød og bør kun håndteres af fagfolk. Konsultere en kvalificeret elektriker eller servicetekniker for at sikre, at Frigidaire væg ovn sikkert er tilsluttet ledninger af dit hus.

Installere Frigidaire væg ovn

Frigidaire væg ovn bør indstille inde i et skab udskæring åbning på en solid overflade, der er niveau fra den ene side til den anden og fra front til bagsiden. Skub Frigidaire væg ovn i kabinet udskæring åbning så side trim af ovnen er en stram pasform mod de kabinet vægge. Brug en plan, også kaldet en vaterpas eller vaterpas, til at sikre, at ovnen stativer er selv. Dette indikerer, at ovnen selv er niveau hvor den sidder i kabinet udskæring åbning. Frigidaire væg ovn skal forblive centreret i kabinet udskæring åbning for at undgå ophobning af overskydende varme, der kan beskadige kabinettet og omegn eller forårsage en brand. Lad bunden af kabinettet åbent at tillade cirkulation af luft og at forhindre ophobning af kondensvand i kontrolpanelet, mens Frigidaire væg ovnen er i brug. Fastgøre toppen, bunden og siderne af den ovn frontramme gennem monteringshullerne på kabinettet ved hjælp af skruerne leveres med Frigidaire væg ovn.

Tilsluttes en jordet System ledninger

For at undgå risiko for elektrisk stød, skal kun en erfaren elektriker eller servicetekniker tilsluttes ledninger af Frigidaire væg ovn en permanent, metallisk, jordet ledninger system. Frigidaire væg ovne har en kobberleder fleksibelt kabel, der forbinder til jordet ledninger system af dit hus. Ovnen skal være jordforbundet før tilsluttes strømforsyningen. En jordforbindelse connector skal vedlægge grundstødning terminal eller wire føringen af væg ovn. Hvis den elektriske system af dit hus benytter aluminium ledninger, derefter er kun stik, der er NEC (National elektriske kode) godkendt sikkert for tilslutning af kobber og aluminium ledninger. Forkert tilslutning af kobber og aluminium ledninger kan forårsage en kortslutning eller brand. Kobbertråde bør ikke være forankret til en gas forsyning rør.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com