Instruktioner til installation laminatgulve i køkken

March 20

Instruktioner til installation laminatgulve i køkken

Sikringsanlæg laminatgulve er et flydende gulv system, der kan installeres over overflader som beton, vinyl, keramik eller krydsfiner, fordi det ikke kræver tilknytning til den gamle gulvbelægning eller sub gulv. Eg, kirsebær, sten, valnød og ahorn er blot nogle af laminatgulve tilgængelige for dit køkken stilarter. Laminat gulve er en stor mulighed for køkkener, da det er modstandsdygtig over for fugt, spild og fugt, som er fælles problemer i køkkenet.

Instruktioner

Forberede og installere

•Sæt den nye Gulvbelægning i køkkenet til 72 timer til at vænne sig til området. Fjerne køkkenmøbler og apparater såsom køkkenbordet, stole og køleskabet. Fjerne sokler og tæppe, hvis det er relevant. Niveau i området ved hamring ned søm, hæfteklammer eller løs gulvbelægning. Sand ned ru pletter. Feje eller støvsuge gulvet for at fjerne snavs.

•Sæt gulvet afstandsstykker mod alle væggene at opretholde ekspansion kløften anbefalet af gulvproducenten af dit. Forberede den første række ved at fjerne tungen fra den lange side af alle gulv planker du vil bruge til at gøre række, en og sæt dem til side. Skåret en anden etage planke halvdelen af stueetagen planke (omkring 32 inches i længden), så det vil opveje den første planke bruges i række, en.

•Sæt den tunge side af planken du bare skære ind i rillen på den første planke og tryk ned, indtil det låser på plads. Vedhæfte den næste brik til at række en og det næste stykke til række to. Tjek for huller eller hævede kanter. Arbejder fra venstre mod højre, skub dette sæt af planker på væggen, forlader afstandsstykkerne på plads. Tryk på genstridige stykker, herunder dem, der går under døråbninger, med en slagklods og hammer. Placer en karton af gulve på toppen af denne række for at holde rækkerne på plads.

•Fortsæt installation til at udføre de første to rækker af låsning i en planke for række, en og derefter låse i en planke for række to. Installere resten af gulvbelægningen af svimlende leddet eller bruge de afskårne stykker for at starte hver ny række, indtil du har nået til den sidste række.

•Measure afstanden mellem væggen og planke af den sidste række minus ekspansion hul. Overføre denne måling til alle gulv planker skal du udfylde den sidste række, men udelukker tungen, når du overfører måling. Skåret ud disse planker og tillægger den sidste række og væggen ved hjælp af en hammer og pull bar hvis behov for at fuldføre installationen. Installere overgang strimler og erstatte sprøjtestøbning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com