Instruktioner til knivspids-plisseret gardiner

November 25

Instruktioner til knivspids-plisseret gardiner

Knivspids-plisseret gardiner sælges i mange stilarter, herunder Pokal, blyant og triple-knivspids. Læg er lavet stiv med buckram, en type af tunge interfacing der bevarer formen på læg på toppen af drapere. De fleste af disse gardiner er foret for at give drapere ekstra krop. Drapere er designet til at blive hængt på en traverse-stil gardinstang, ved hjælp af gardiner pins.

Instruktioner

•Sæt draperier pins (kroge) ind i bagsiden af hvert læg sæt. Toppen af krogen bliver plan med den lille plastic slide, der stikker ud fra sporet af traverse stangen. Når du hænger drapere, bør materiale over krogen omfatte hardware mekanisme fra visningen. Test din højder for at fastslå den nøjagtige placering for dine ben. Mål hver pin på hver læg indstille, så alle ben er niveau.

•Undersøg din traverse stang. Du vil se to rektangulære hvide bokse. Hver boks har en arm, der stikker ud på den ene side. Disse arme krydse i midten af vinduet, når gardinet er trukket lukket. Disse kasser med arme kaldes master luftfartsselskaber som de fører drapere.

•Pick op drapere så den ene arm bærer vægten og dels har den første draperier pin. Skub stiften på bagsiden af det sidste hul arm af master Flyselskabet. Dette vil forårsage draperier stof til wrap omkring slutningen af master carrier arm.

•Hook den anden pin ind i armen på andet hul fra slutningen af armen. Den anden pin vil gå ind i hullet fra forsiden. Den tredje pin vil også gå ind i den tredje hold fra slutningen på armen. Den fjerde pin går normalt ind i en hvid plast dias, der har et hul. Nogle luftfartsselskaber har et fjerde hul. Når du når diasene, går hver næste pin ind i det næste dias i linje indtil du har to draperier ben tilbage.

•PIN næste at sidste draperier pin i hul nær hjørnet af traverse stang beslag. Den sidste pin går rundt om hjørnet af beslaget i hullet tættest på væggen. Gentag denne proces for panelet andre gardiner.

•Åbn forhæng når alle krogene er på plads. Fold stoffet, der er mellem to sæt af læg mod dig. Krølle i midten af fold med fingrene. Dette kaldes "at bryde buckram." Denne folder tvinger læg at hænge ordentligt.

•Train din læg af manuelt pleating hvert sæt med fingrene og foldning længde af drapere jævnt. Wrap en strimmel af papir omkring drapere på en høj, i den midterste og lav position, fast med et stykke tape. Tillade hver plisserede drapere panel til at hænge uforstyrret i tre dage for pleating at sætte op.

Tips & advarsler

  • Hvis du arver klemt gardiner, der var aldrig trænet, kan du træne dem til at hænge ordentligt ved at følge de sidste par skridt. Dette vil gøre gardiner ser dyrere og hænge jævnt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com