Instruktioner til Møn termostatventil kalibrering

May 13

Velfungerende termostatisk ventiler er et must for alle kurbade, brusehoveder og andre temperatur-relaterede VVS-installationer. Møn er en virksomhed, der er dedikeret til kvalitet i deres produktlinje, men selv så alle MOENS produkter bør stadig være omhyggeligt testet for at afgøre at de er korrekt kalibreret forud for regelmæssig brug. Digital ventiler er kendt for at være betydeligt lettere at kalibrere end standard, nondigital muligheder. Selvom du kan kalibrere en Moen termostatventil før komplet installation, bør kun professionelt licenseret blikkenslagere udføre sådanne anlæg.

Instruktioner

•Rengør forsyningslinjer termostatisk ventil montering pege og klare dem af enhver type af vragrester. Forsyningslinjer kan rengøres ved at skylle dem med vand og bruge en blikkenslagere slange til at fjerne snavs eller træsko. Snavs eller andet snavs inden for fødeledningen kunne alvorligt skade termostatventil, forhindrer korrekt funktion.

•Sørg for, at du bruger uanset VVS fugemasse produkt er anbefalet for særlige ventiltype som du installerer; Nogle foreslår at bruge blikkenslager er kit, men andre kræver klar silikone fugemasse og Teflon tape.

•Tilslut forsyning linjer til Møn ventilen følgende instruktioner i installation specifikationer tilsluttes den rette linje til den korrekte indgang. Derefter kalibrere enheden. For at gøre dette, drej varmt vand til det punkt, hvor vandstrømmen bør være omkring 100 grader Fahrenheit. Med en udendørs termometer, teste vandets temperatur på dette punkt.

•Juster kalibrering hvis nødvendigt. Justering er nødvendig, når dit termometer ikke læse 100 F. Justere kalibrering, slukke for vandet, og helt fjerne både hvid plast stop og temperatur justeringshåndtaget på den termostatventil. Tænde for vandet igen, og justere ventil stilken, indtil et punkt er nået, hvor vandtemperaturen faktisk måle 100 F.

•REINSTALL fjernes plastik stop på forsiden af den termostatventil. Justere den røde prik på ventil med 12 klokken mens også tilpasse den røde knap med temperatur kontrol håndtag. Dette bør resultere i vandets temperatur måling 100 F på det punkt, hvor alle de røde knapper/prikker align når justeret til punkt af temperatur kontrol håndtag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com