Instruktioner til pejs konstruktion

October 29

Instruktioner til pejs konstruktion

Pejs byggeri kan være en tidskrævende og dyrt projekt. Det kan også være en af de mest underholdende og tiltrækkende remodeling projekter du vil foretage. En dejlig hyggelig pejs vil øge din komfortniveau hjem og vil sandsynligvis blive den foretrukne indsamling stedet i dit hjem. Pejs byggeprocessen starter med at indsamle ideer om stilen og type af pejsen, som du mener vil passe til din livsstil og behov. Formulere en plan for du pejs byggeprojekt.

Design

År siden, var konstruere en pejs en kompliceret og vanskelig proces, fordi en murværk pejs var den eneste tilgængelige indstilling. I dag, gjort fremskridt i pejs teknologi har installere pejs mindre dyrt og hurtigere. Når du beslutter dig for hvilken type af pejs, kan du vælge fra et stort udvalg af stilarter, spænder fra traditionel til moderne, til at fuldende projektet.

Væsentlige alternativer til mantel og omkringliggende område omfatter keramiske fliser, marmor, granit og hårdttræ. Bestemme, hvis du skal køre en gas levering linje og/eller elektricitet til pejsen.

Type

Forældede funktionelt og ineffektive murværk pejs kan bringes tilbage til brug med nogle eftermontering. En populær mulighed er at konvertere en gammel træ-brændende pejs til gas pejs. Dette valg er imidlertid stadig ineffektive, når man tænker på at begge valg mister så meget som 90 procent af den varme luft gennem skorstenen.

Dette problem kan afhjælpes ved at installere en pejseindsats, som er en stål-indkapslet boks, der passer ind i den åbne pejs. Indsæt trækker luften fra rummet varmer det og recirkulerer luften ind i stuen. De fleste af den varme luft forbliver i rummet.

Nogle andre valg omfatter direkte-vent, vent-fri og elektriske pejse. Direkte aftræk pejs ventilationskanaler forbrænding biprodukter fra en nærliggende ydermur. Vent-fri eller ventless og elektriske pejse kræver ikke nogen form for udluftning.

En anden beslutning vil være typen brændstof din pejs vil brænde. Brændstof indstillinger omfatter naturgas, propan, pellets, geler og træ.

Skorsten

Mange mennesker stadig vælge traditionelle murværk pejse, især i nye hjem byggeri. Men de fleste pejsen skorstene, for nye og eksisterende boliger, er lavet af rustfrit stålrør.

Skorstenen monteres lodret gennem taget eller afslutte gennem en ydervæg og stable skorsten røret op langs ydervæg til den ønskede højde. Ofte, er en indhegning bygget op omkring røret. Hvis du ombygning af en eksisterende murværk skorsten, er det undersøgt af en certificeret professionel. Hvis muligvis blive dubleret at bringe det op til gældende standarder og til at rumme et moderne energieffektive pejs.

Bygningsreglementer

De lokale bygning og brand sikkerhed koder skal tages i betragtning for en pejs byggeprojekt. Du bliver nødt til at finde ud af hvad kravene er for sådanne sager som typen af pejse, der er acceptable. For eksempel, tillader nogle jurisdiktioner ikke vent-fri gasfyret pejs. For en DIY pejs byggeprojekt, kan du ikke tillades at udføre visse aspekter af konstruktionen. Du vil sandsynligvis nødt til at trække en tilladelse og har projektet undersøgt på forskellige stadier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com