Instruktioner til pejs Mantel Surround

October 28

Instruktioner til pejs Mantel Surround

Pejs kappe surround er omdrejningspunktet i mange hjem med en pejs i en familie værelse, stue eller den. Dette er ofte den foretrukne sted for familier at samle. Den store aspekt omkring kappe og surround er ingen rigtige eller forkerte design. Det endelige produkt er kun begrænset af din fantasi. Der er dog spørgsmål nogle grundlæggende for at overveje, når designe dette vigtige stykke.

Design Idéer

Du er velkommen til at bruge din fantasi og kreative evner til at mode næsten enhver pejs mantel surround du ønsker, der passer til dit budget, men overveje udformningen af rummet som supplement til indretningen.

Ideen er at vælge en pejs mantle surround, der afspejler din smag og livsstil. Besøg pejs showrooms, ser gennem magasiner eller gå online for at gøre forskningen og generere ideer.

Beslutte, om du ønsker en fritstående mantel eller en, der er forankret til væggen.

Der er et væld af træsorter kan du vælge, herunder Birk, eg, mahogni og kirsebær.

Mantel kits er tilgængelige, eller bygge dit eget surround. Mange hjem forbedring butikker og pejs showrooms sælge mantels, selvom nogle forsamling er ofte nødvendig. Der er også butikker, online pejs. Få målinger, herunder højde og bredde af din pejs åbning og samlede højde og bredde af kaminen. Leverandøren kan kræve andre målinger.

Bygningsreglementer

Din lokale bygningsreglementer vil lede dig til at bestemme kravet minimum frihøjde mellem den åbne pejs og mantel surround. Læs også brugervejledningerne til det produkt, du installerer. Det bør have anvisninger eller oplysninger om clearance fra brændbare materialer.

Konstruktion Tips

Hvis du bygge et nyt hjem eller ombygge en eksisterende ordre, har forstærkning installeret i væggen indramning for forankring din pejs surround. På murede vægge, har træ blokke mortared ind i væggen, hvis det er nødvendigt.

Når du bygger en mantel surround fra bunden, skitsere en plan. Det vil hjælpe, hvis du gør det for at skalere. Omfatte den samlede bredde og højde af surround i planen. Udnytte BauGB vil hjælpe dig med at nå de rette fritrum mellem kaminen og pejs åbning.

Når computing layout og dimensioner, også overveje størrelsen af den afsluttende materiale på surround. For eksempel, hvis du bruger 8-tommer-af-8-tommer fliser, space mantel ben, så at du ikke behøver at skære fliser. Også hensyn til placeringen af et vindue eller væg switch.

Brug en plan for at gøre lodrette og vandrette linjer for mantel surround på væg og gulv. Brug 1 x materiel til at bygge surround. Forsøge altid at fastgøre mantel komponent bestyrelsen i steder hvor søm eller skrue vil blive dækket ved at støbe. Bruge negle og Carpenters lim og pre bore sømmet huller.

Installere 2-tommer-af-2-tommer eller 2-tommer-ved-4-tommer blokke eller klamper langs linjerne som opbakning for at sikre mantel komponenter. Saml benene på mantel først, og bruge forskalling strips til at bygge ud mantel vender eller frise til den ønskede tykkelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com