Instruktioner til stigen hylder

September 23

Skæve stigen hylder er en unik måde at gemme og vise dine smykker i dit hjem eller udendørs. Baseret off en pyramide design, er der en række niveau bakker, der er levet op til forbenene, træde til toppen af hylden. Disse bakker giver indtryk af en stige, hvilket resulterer i hyldens navn. Gør en derhjemme er let og kan gøres på mindre end en dag.

Instruktioner

•Brug din rundsav til at skære din krydsfiner til den rigtige størrelse. Du skal starte med grundlaget for hver enkelt af hylderne. Der vil være fem hylder samlede, og hver af dem vil være 30-1/2 inches bred. Huske og bruge det til hver hylde. Dybden af brædderne gonna være hvad varierer. Du vil gerne skære fem boards måling:

3 3/8 inches

5 3/4 tommer

8 3/16 inches

10 5/8 inches

13 inches

Sørg for at skære dine hylder fra mindste til største, så du har nok træ at kunne klemme det på plads.

•Klippe din 1 af 3 stykker af træ ned til siderne af hvert af hylderne. Du skal bruge to sider til hver hylde, for i alt 10 korte stykker af træ, når du er færdig. Brug din rundsav til at skære dem ned til sokkeholderne. Du skal bruge længderne:

(2 x) 4 3/8 inches

(2 x) 6 3/4 tommer

(2 x) 9 3/16 inches

(2 x) 11 5/8 inches

(2 x) 14 tommer

•Klippe ryg til hylderne (ryggen og siderne, du skærer i det sidste trin vil danne en slags skuffe hylde, Sørg for dine emner på skærmen ikke falder ned på bagsiden af hylden eller ramte muren den struktur, det vil lænet mod). For at skære ryggen på hylderne, nødt du simpelthen til at bruge din 1 af 3 længde af træ og udskårne fem lige store stykker af 30-1/2 tommer lange brædder.

•Brug din geringssav for at skære bevoksninger af din skæve ladder hylde. Start ved at sikre 1 af 4 er skåret til præcis 84 inches i længden. De bør have en 10 graders vinkel skæres ned i bunden, så at når placeret på gulvet, træ vinkler lidt bagud mod væggen. På kanten hvor træet forbinder med væggen, skåret en anden 10 grad gøres for at 1 af 4 til hvile flush mod væggen. Gør dette for både 1 af 4s. Med gering så stadig i sin 10 graders vinkel holdning, skæres en kant af hver af hylden kant stykker, således at de har et 10 graders vinkel til dem så godt. Disse vil være de kanter, at koerebanen, og køre flugter med de titlen bevoksninger af din hylde.

•Fasten dine hylder sammen. Placere basen i bunden, de to sider på begge sider af hylden og tilbage stribe langs ryggen. Dette vil skabe en bakke-lignende hylde. Brug træ lim og søm til at sørge for alt forbliver på plads. Klemme det sammen med klemmer til at øge landets sikkerhed.

•Klippe hylde understøtter, eller klamper, ud af de resterende to 1 af 4s, du har købt. Du skal bruge 12 stykker i alt, hver med en 10 graders vinkel skæres på hver kant af træ (fordi tribunerne vil være vinklet ved 10 grader, 10 graders gering cut vil tillade hylder opvejes og vende tilbage til det niveau position). Længder af de 12 stykker er som følger:

(2 x) 14 1/2 inches

(8 x) 11 3/4 tommer

(2 x) 10 inches

•Adhere klamper til hylden står. Brug træ lim og søm til at opnå dette. Sted 10-tommer-stykker i bunden af holderen, og derefter, ved hjælp af et ekstra stykke 1 af 3 træ som en spacer, placere en 11 3/4 tommer stykke over spacer på samme måde. Brug klemmer til at holde klamper på de opretstående stande og lade dem tørre. Efter at placere den første 11 3/4 tommer stykke over 1 af 3 spacer, placere en anden spacer ovenfor, efterfulgt af en anden 11 3/4 stykke. Følg denne samme mønster på hver side, således at du har 10 tommer stykke, en plads, 11 3/4 tommer stykke, en plads, 11 3/4 tommer stykke plads, 11 3/4 tommer stykke plads, 11 3/4 tommer stykke, et rum og 14 1/2 tommer stykke. Gøre dette samme mønster for den modsatte side/opretstående stå så godt.

•Skub færdige hylderne i opretstående står i den rigtige retning. Hylderne skal placeres, største til mindste, fra bund til top. Når gled på plads, så den forreste del af hylderne flugter med stolper. Brug skruer eller brad negle til at sikre dem på plads. Tillad alle lim til at tørre, og når du er færdig, modregnes din væg ladder hylde. Mens der vil være en 10 graders lean, bliver hylden sturdy for næsten alt, hvad du kunne tænke at vise på der.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com