Instruktioner til udendørs pejse

August 24

Instruktioner til udendørs pejse

Bygge en udendørs pejs er blevet en populær hjem forbedringsprojektet for mange boligejere i de seneste år, og lethed, hvormed forsamling med mange præfabrikerede pejse gør det mindre af en udfordring at bygge en. Mens der er mange udendørs bålpladser, brand skåle og lignende produkter på markedet i dag, kræver ingen planlægning og opførelse af et rigtigt udendørs pejs. Her er nogle grundlæggende ideer til at holde sig for øje, før du starter.

Instruktioner

At vælge og opbygge en pejs

•Der er snesevis af præfabrikerede udendørs pejse på hjem forbedring butikker i dag. Medmindre du har nogle alvorlige murværk færdigheder, anbefales det ikke, at du forsøger at opbygge din pejs fra bunden; fejl kunne resultere i en brandfare eller røg bølgende mod nogen sidder foran pejsen. Kontroller, at pejsen du køber var gjort faktisk arbejde, ikke for æstetiske værdi. Glem ikke at overveje, hvordan elementerne vil påvirke materialer i opbygning af din pejs. For eksempel, vil nogen bor i Seattle har forskellige vejr bekymringer end nogen bor i Arizona.

•Find en plet i din baghave, som er langt nok væk fra dit hjem, som alle planter, træer eller andre brændbare strukturer, så kan du sikkert nyde din pejs. Vær sikker på at redegøre for eventuelle siddeforholdene, du havde i tankerne, måle startområdet overensstemmelse med specifikationerne i pejsen du har købt og fjerne planter eller græs i området. Nu bruge din skovl til at fjerne eventuelle resterende rester, og drive stakes ned i jorden, hvor de fire hjørner af din pejs vil være. Brug din leveler for at sikre hvert hjørne er selv jorden af efter den lige linje og binde snoren til at hvert spil. Nu, udfylde din pit med cement eller aske blokke til at give det en virksomhed, selv foundation.

•Læs producentens instruktioner og specifikationer før du kan bygge din pejs til at sørge for du har alle de elementer, der er nødvendige for opførelsen. Følg derefter vejledningen for at fuldføre din udendørs pejs. Teste pejs for at se, at det fungerer ordentligt før erklære det færdige. Tilføje fliser eller andre dekorationsgenstande til sider, front, base - hvorhen du vil--at gøre pejsen entydigt jeres.

•Endelig, Installer en pejs skærm til at eliminere truslen om hot gløder popping ud foran. Placer dit brænde inde, lys branden, og holde varmen. Din udendørs pejs giver dig mulighed at nyde din baghave i tidlige forår og slutningen af efteråret måneder.

Tips & advarsler

  • Rådfør dig med din lokale brandvæsen om rådgivning om sikkert installere din udendørs pejs. For mere komfortable siddepladser, niveau et andet område af jorden foran din pejs og hælde cement eller Placer mursten i det at skabe en lille, niveau dæk, der ikke har nogen chance for at brænde.
  • Afhængigt af hvor du bor, skal du muligvis tilladelse til at bygge en pejs. Kontakt din byens kommunale kontorer til at finde ud af.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com