Instrumenter, der anvendes til rengøring omkring porcelænskroner

May 14

Instrumenter, der anvendes til rengøring omkring porcelænskroner

Når en tand er dårligt ødelagte eller beskadigede, din tandlæge kan vælge at barbere tand ned og dække det med en porcelæn krone i stedet for at trække det hele sammen. Porcelæn crown ligner en regelmæssig tand, så kunne et overblik, mest ikke fortælle, at det er forskellige fra dine andre tænder. At holde området omkring din krone ren hjælper med at forhindre huller i tænderne på nærliggende tænder og forhindre dårlig ånde. Flere forskellige typer af instrumenter er ganske nyttigt i denne bestræbelse.

Håndværktøj

Tandlæger og Tandplejere skal du bruge en række forskellige håndværktøj til forsigtigt skrabe væk plak og tandsten. Curettes, som er designet til at flytte rundt tænder og kroner ens, hjælpe med at fjerne tandsten oprustning, som gør universal skrabere. Tandlæger og Tandplejere har en bred vifte af værktøjer til at forsigtigt få mellem din krone og tænder uden forlader ridser bag.

Elektriske enheder

Din tandplejer vil bruge noget der hedder en ultralyds scaler under en rutine rensning. Denne enhed bruger vibrationer og vand til at fjerne resterende plak og tandsten. Når kronen og omkringliggende tænder er ren, der en langsom hastighed poler bruges til at afslutte udglatte tænderne og gør dem skinne.

Tandbørste

Uden for din tandlæge kontor er at tage sig af din porcelæn krone ikke anderledes end omsorgen for resten af dine tænder. Pensel dem to gange dagligt med en blød - til medium-børste. Dette hjælper med at holde overfladen ren ved at fjerne plak, før det har en mulighed for at hærde.

Tandtråd

Selvom børstning rundt om dine kronen hjælper med at fjerne snavs fra overfladen, tandbørster ikke er så effektiv til at få mellem tænderne. Tandtråd mindst én gang dagligt er en central del af omsorgen for din porcelæn krone. Hvis du finder, at det er en stram fit mellem tænderne og din krone, vælge en floss, som er flade i stedet rundt for at nå ind i det lille rum mere komfortabelt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com