Interessante fakta om røde importeret brand myrer

May 25

Interessante fakta om røde importeret brand myrer

De fleste mennesker, at rød importerede brand myrer (Solenopsis invicta) bide, men ved meget andet om dem. Faktisk, de bider og stikke på samme tid. De er også ikke rød, men rødlig til mørkebrun. De varierer i størrelse form 1/16-3/16 tommer lange og ofte lever i kolonier af over 200.000 medlemmer. Selv om de er farlige, når forstyrret, er de som regel harmløse.

To navne

Det videnskabelige navn af den røde importerede brand ant er teknisk Solenopsis invicta, men det er ofte benævnt S. wagneri. Invicta blev først brugt til at henvise til myrerne i 1972 og bruges udelukkende indtil 1995, da det blev opdaget at arterne, der allerede var blevet identificeret som S. wagneri tilbage i 1916. Fordi wagneri eksisterede før invicta, var det givet prioritet over det andet navn. Appel blev lavet da invicta var allerede stærkt benyttet ved tusindvis af videnskabelige artikler. I 2001 fastslog den internationale Kommission om zoologisk nomenklatur (FLÆNG), at invicta skulle give forrang over wagneri. Den korrekte fælles navn er rød importerede brand ant eller RIFA for korte.

Ankomst og Distribution

Den røde importerede brand ant (RIFA) stammer fra centrale Sydamerika. Det menes at være ankommet i USA i 1930 i jord eller fragt. Det blev først set omkring Mobile, Alabama, og derefter i Florida. I dag, ifølge University of Florida IFAS udvidelse inficerer det over 260 millioner acres i Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Louisiana, Mississippi, North Carolina, Oklahoma, South Carolina, Tennessee og Texas. Det er også fundet i nogle områder i Californien, Arizona og New Mexico. Som minimum temperaturen er over 10 grader Fahrenheit og den årlige nedbør er mindre end 10 inches, kan RIFA overleve.

Fordele

Rød importerede brand myrer anses for nyttige insekter i nogle tilfælde. Bomuld, sukkerrør og sojabønner landmænd elsker RIFA fordi de lufte jorden og bytte om skadedyr insekter som boll snudebiller, majs orme, bomuld loppe hopper, hær larver, stinkbugs og sukkerrør Udvisningshamre. De har også forbruge lopper, flåter, termitter, kakerlakker, cinch bugs, skorpioner og myg larver.

Overlevelse teknikker

Rød importerede brand myrer har fantastiske overlevelse teknikker. De bygge omfattende tunneler, der kan være op til 10 fod dybt. I forbindelse med oversvømmelser, vil grupper af brand myrer danne bolde, der flyder på overfladen af vandet til et nyt hjem. Selv om de fleste arbejdstager myrer lever kun et par uger, kan dronninger leve op til syv år.

Drab myter

De fleste af de hjemme retsmidler menes at dræbe brand myrer virker ikke. En populær teori er, at majsmel eller gryn vil forårsage myrerne til at eksplodere, hvis de spiser den. Da myrer ikke spise fast føde (de feed det til larver, der derefter gylpe det tilbage til dem) virker denne teori ikke. Andre elementer, der gør lidt at kontrollere RIFA omfatter Appelsinskaller, eddike, blegemiddel, benzin og diatoméjord. Disse retsmidler forårsage ofte brand myrer til at flytte deres rede til en ny placering, som giver den illusion, at de arbejder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com