Interiør Design Idéer for små værelser

December 25

Interiør Design Idéer for små værelser

Uanset om du bor i en lejlighed, loft eller ejerlejlighed, præsentere små rum ofte et design dilemma. Når dekoreret forkert, kan rummet føle trange og ubehageligt. Få mest muligt ud af rummet med indvendige udsmykning metoder specielt lavet til styring af små rum. Disse omfatter undgå rod og integrere rum-åbning udsmykning teknikker, der skaber en komfortabel og rummelig atmosfære. Ved at vælge passende møbler til rummet og den rette belysning, kan du forvandle rummet til en indbydende boligareal.

Møbler

Nøglen til at vælge møbler til et lille rum er at vælge stykker, der er den rigtige størrelse til rummet. Vælg et par store stykker af inventar i stedet for masser af små. Accent stole, bænke og osmannerne give eksempler på egnede møbler til små rum. Det er også vigtigt ikke at tilføje for meget møbler til rummet. Tror ikke du skal tilføje et stykke til hver væg i rummet. Arrangement spiller også en central rolle. Organisere møbler på en måde, der åbner rum, ikke lukker det. Hold møbler fra døre og vinduer, som denne tendens til at gøre rummet synes mindre. Hvis du vælger et tæppe, vælge en, der er lidt mindre end areal af rummet.

Belysning

Hvis rummet har mørke vægge, bruge belysning til at skabe en illusion af mere plads. Lege med belysning effekter såsom væg belysning og tændte vægarmaturer. Brug spor belysning til at fremhæve vægmalerier. Også lade windows gratis behandlinger at give naturligt lys ind i rummet. Dette gør rummet synes større og mere rummelige. Hvis du vælger at dække vinduerne, skal du vælge en ren og skær stof.

Wall Decor

Spejle fungerer godt i små rum af afspejler en modsatte væg. Denne reflekterende kvalitet gør rummet synes større og mere rummelige. De afspejler også lys fra windows, der giver en ekspansiv udseende til en undermålere værelse. Vælg en spejlet stil, der arbejder med rummet og supplerer vægmalerier og andre væg udsmykning. Vægmalerier, Vælg større illustration og vælge kun et par stykker.

Organisation

Alt for mange ting i et lille rum gør rummet synes mindre, så brug organisation til at tilføje mere plads og gøre omgivelserne fri for rod. Hvis du ikke længere har brug for eller bruge et bestemt element, slippe af med den. Gemme alt andet, der er tilbage. Opbevaring osmannerne tjene et dobbelt formål, da de giver et sted for at holde varer samt en måde at sætte fødderne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com