Interiør Design Idéer til 100-årige kolonial-stil hjem

October 7

Interiør Design Idéer til 100-årige kolonial-stil hjem

Hvis du har en 100-år-gamle koloniale hjem, tillykke. Du har en skat. Renovering eller ombygning kan være belastende, men når du er færdig, der vil være nogen hjemme på blokken som din. Sikre, at dets interiør er harmonisk med stil. Kolonialt design er enkel, elegant og tidløs.

Spisestue

En kolonial spisestue er elegant og underspillet. Formelle designs indarbejde dæmpede farver som creme, grå-grøn, skifer blå eller svagt gul. En lille lysekrone med krystal dråber kan hænge over en dronning Anne eller Sheraton tabel. Krone støbninger bruges ofte på entryways og vægge. Mere uformelle spisestuer i denne stil kan gøre brug af uventede væg farver, såsom rød eller gul. Lysekroner kan være lavet af tin eller messing. Almindeligt trægulve er begunstiget over tæppe, mens væggene har meget få smykker.

Bibliotek

Colonial biblioteker har ofte karnapper, indbyggede reoler og hyggelige træ vægpaneler. En back stol i læder eller crewel er ofte suppleret med broderede puder eller en lille fodstøtte. Der kan være en lille pejs i dette rum og en tabel men kolonistil, især i mere casual versioner, er reservedele og overskueligt. Franske døre, eller en buet døråbning, kan bruges til at forbinde biblioteket til andre rum i huset. Biblioteket på Monticello er et godt eksempel.

Badeværelse

En koloni-stil badeværelse kan indarbejde perle board eller træ wainscoting på væggene, indbygget skabsplads eller hylder og enkel eller endda antikke armaturer med tin eller sort knopper eller trækker. For en autentisk fornemmelse, belysning kan bestå af stearinlys sconces eller antikke lanterner, mens gulvet kan være lavet af ler flise, røde mursten eller træ planker.

Køkken

Et køkken kan gøre brug af loftsbjælker og mursten vægge til at fange hygge af berømte colonial køkkener, som dem på Mount Vernon og Monticello. En åben mursten pejs omgivet af kobber gryder og en plank-brættet tabel ringmærket af Windsor stole tilføje ægthed og charme. Et par klaser af tørret lavendel hængende fra loftet er en dejlig prikken over i'et.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com