Interiør Design Idéer til akryl Panel farver

June 12

Dekorative akryl paneler bruges i interiør indstillinger til at adskille en del af et værelse fra en anden eller til at dekorere væggene som et maleri. Akryl paneler fås i mange farver og stilarter. Dekorative paneler er meget moderne og kan give dit værelse en professionelt indrettede udseende, men at vælge den rigtige farve kan være forskellen mellem en dejlig prøve og en eye-popping Boligindretning.

Tåget, æterisk, Cool farver

For at oprette en Zenlike atmosfære, skal du bruge gennemskinnelig, tåget paneler i kølige farver som mint grøn og pulver blå. Disse paneler kan bruges til at adskille en del af din plads til en Zen haven eller meditation område. Paneler kan lide dette arbejde særligt godt i Yoga studios og asiatiske restauranter, til at skabe en fyldig og eksotisk stemning. Placer disse paneler rundt væggene i de rum og sted lys bag dem, tillader panelerne til at diffuse lyset.

Lyse fed primære farver

Brug lyse røde, gule og blå akryl paneler i et barns legerum til at adskille området legetøj fra området maleri. Alternativt, brug farvestrålende akryl paneler i værelser allerede infunderes med en masse energi og farve. For eksempel, brug disse paneler til at adskille din spiseplads fra din solrig, moderne køkken.

Jordfarver

Giv din jorden-tonet stue med en moderne føler med grønne, brune og grå-blå akryl paneler placeret i et rektangulært mønster på din væg. Omarrangere panelerne hver så ofte bare for at ryste op udseendet af rummet. Eller placere lamper i forskellige hjørner rundt i lokalet og placere paneler strategisk foran lamper, for dramatisk effekt.

Neutrale farver

Bruge neutral farvet akryl paneler (grå og brune) i praktiske og utilitaristisk indstillinger som dit hjemmekontor. Sørg for at matche neutrale til de generelle farver, der bruges i rummet; for eksempel, i et rum med masser af cool farver er grå akryl paneler passende. I et rum med masser af varme farver, bruge brun akryl paneler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com