Interiør Design Idéer til Arizona

July 18

Interiør Design Idéer til Arizona

Staten Arizona er i det sydvestlige USA. Meget af staten har en tørre klima, med den nordlige del ser køligere temperaturer og snedækkede vintre. Interiør design stilarter af Arizona spænder fra kølige farvepaletter til varme og hyggelige design ordninger. Uanset design, omfatter interiør i Arizona ofte illustrationer fra lokale kulturer og håndværkere.

Holde det Cool

Sommertemperaturer stige til over 100 grader, og cool farve paletter hjælper med at holde interiøret frisk. Vælg bladgrøntsager og bleg blues for væg farver og male de træ trim, en cremet hvid eller pletten i en lightwood skygge. Brug tekstiler med grafiske mønstre i sage greens, sandede pinks og vandig blues på store polstrede møbler og mørkere nuancer på mindre møbler som spisestue stole og bænke. Brug træ roll-up nuancer for vindue behandlinger eller letvægts gardiner i en ensfarvet stof.

Tilføje punches af farve med tilbehør såsom indianske keramik, malet mexicanske fliser og oliemalerier af Arizona landskaber. Bringe i vidjeproduktionen indkøbskurve og smedejern skulptur til tekstur og visuel interesse. Hold tilbehør til et minimum for en åben, luftige appel.

Varm det

Varm op dette samme interiør i vintermånederne ved at tilføje Plys kaster til møbler, tæpper til gulvet og Draperiet paneler til vindue behandlinger.

For disse boliger i de nordlige regioner i Arizona være en varmere interiør mere velkommen året rundt. Brug røde, appelsiner og gule i krydret varme nuancer og spille dem mod jorden tonede vægge og mørk-farvede planke hårdttræ gulvbelægning og trims. For at holde ordningen design fra overophedning, Tilføj smide puder, tæpper og Vinduer behandlinger i neutral, jorden tone nuancer, der blander med væggene.

Gøre det urbane

Med tæmme af Vesten kom urban livsstil, og Arizona interiør i byområder er en blanding af vestlige artefakter og moderne indretning.

Vælg læder eller ruskind for polstring i rige jorden toner, tilføje dekorative søm hoveder til trim. Marmor eller granit bordplader kombineret med mørke træsorter i trim og møbler rammer giver interiøret en urban chic appel. Spille de glat teksturer mod skærme af Native American keramik og vævede kurve, spansk påvirket smedejern skulptur i stiliseret Kors til vægkunst og eksempler på mexicanske folkekunst som malet fliser eller udskåret Santos eller helgener.

Vælg neutrale farver væg maling og gulvbelægning, at lade de trim arbejde og illustrationer stå. Holde vindue behandlinger simpelt med cellulære nuancer eller vandrette træ persienner, tilføje Draperiet paneler i en dækkende farve til ekstra beskyttelse af personlige oplysninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com