Interiør Design Idéer til at male et levende område

September 28

Interiør Design Idéer til at male et levende område

I et levende område, maling farver showcase rummets møbler, belysning og Dekorativt tilbehør og slips værelse elementer sammen. Særlig opmærksomhed er givet til den levende område som showcase rum i hele huset, der gør en erklæring om designstil af sin vært. For at gøre en levende område en indbydende plads til familie, venner og gæster, Vælg farver, der vil gøre dem føler sig trygge i en afslappende eller opkvikkende måde.

Hvid

Som neutrale farver er der nuancer af hvid supplement til enhver farve i regnbuen. I en stue design, hvid med et strejf af grå som den vigtigste væggen farve skaber en kulisse for taupe farver. En blancheret mandel farve kan bruges som rummets trim farve og en dæmpet orange farve som fersken eller terra cotta, samt værelse tilbehør og stof farver.

En sort og hvid farvetema, accent med en varm jordet gul tone, forankrer disse kontrasterende farver med et stænk af varme, som fremkalder en indbydende føler. Bruge en hvid tone og pynte med sorte og gule accenter, herunder smide puder og gardiner.

Grays

Varm grå giver et levende område en statelig føler, og de arbejder godt sammen med supplerer gule, røde og brune toner. Grå farver blanding samt en base vægfarve, accent med en hvid tone til loftet, en brun for dekorative trim taupe og en mursten farve og gyldne farve arbejde godt for rummets accenter.

Browns

Varme og hyggelige er de følelser, at nuancer af brunt vil give et levende område. Male væggene i en tan og accent vindue og mur trim i en lysere farve. Anker værelse med tan og rig brun møbler, og drys bleg blå, sort og rust farve tilbehør rundt i lokalet.

Varm og fut i en brun farvede rum med gylden gul. Dække væggene i en dyb okker, og trim værelse med hvide og grå toner. Tilføje endnu en dimension af farve med en blød gylden farve, der kan fremhæve arkitektoniske træk i rummet. Med brune lædermøbler og sorte lamper og værelse accenter kombinerer dette levende område rige, varme farver med et beskedent strejf af drama.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com