Interiør Design Idéer til en ø hjem

March 14

Interiør Design Idéer til en ø hjem

Øen boliger er attraktive, når deres interiør afspejler de smukke naturlige omgivelser. Heldigvis er der mange forskellige stilarter af øen boligudstyr og tekstiler, der vil forvandle din ø bolig til et behageligt sted at være, om det er i troperne eller fra kysten i Maine.

Farvetema

Vælg farver, der matcher omgivelserne omkring dit hjem. Native blomster, træer og græsser er et godt sted at starte. Hvis du er på stranden, kan du overveje en palet, der kombinerer de sandede brune af stranden, grønne af de omkringliggende farver, træ og blues af havet, himlen eller en nærliggende sø. Holde paletten mest neutrale med et par byger af farve her og der af lysere farver, ø.

Vidjer møbler

Overveje et lærred-dækket havgræs ledhejseporte med en matchende loveseat og lærred polstret skammel. Ø hjem er udsat for deres andel af fugt, så har holdbare, fugt resistent møbler lavet af vidjer, søgræs, palmetto eller abaca er en god idé. En anden mulighed er at bruge syntetiske sorter af disse materialer. Vælg pude dækker med lynlåse, så du kan nemt fjerne dem til vask.

Dyr og natur udskrifter

Overveje at dyret udskrives til dit hjems indretning i ø. Køb tekstiler med billederne af indfødte tropiske fugle, såsom cockatiels og papegøjer. Eller overveje stof udskriver med lyse farvede frøer, måger, delfiner og hvaler. Bruge dette stof til accent puder, sengetøj, dyner og sæde pude dækker. En anden mulighed er stof i en regn skov tema med brede, hængende bregner eller bambus stængler med blade på en neutral eller sort baggrund.

New England

For en ø hjem nær bredden af New England, overveje en sommerhus stil udsmykning. Male gulvene en lys nuance af grå og brug falmede vintage bomuld tæpper med blomsterdesign. Køb lamper i klart glas og fylde dem med muslingeskaller. Sofabord, bruge en gammel hav brystet og dække det med en antik blonder runner. Sætte en orkan lampe på sofabordet og på pejs mantel, og sætte store hvide stearinlys i dem. Sofaer og stole bør være slip-dækket i lys grå, havets skum grøn eller off-white lærred polstring.

Tilbehør

Vælg Flet rammer for ure og billeder. Brug en vidjer eller kurv til at opbevare læsning materialer i stuen og logs til pejsen. Find store runde vidjeproduktionen indkøbskurve med betræk til at bruge som et sofabord eller vise dem som dekorative stykker i hele dit hjem. Dække dekorative puder med stoffer, der har billeder af indfødte træer og dyr på dem. Sætte havgræs tæpper på gulvene, eller sætte store off-white flokati tæppe i midten af rummet for sine luksuriøse blødhed og naturlige look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com