Interiør Design Idéer til et kontor

April 12

Interiør Design Idéer til et kontor

Arbejder fra hjemmet er en fordel for dem, der kan. Dette kræver imidlertid en funktionel og organiseret hjemmekontor med alle de faciliteter, du ville finde i en business office. At oprette et arbejdsområde, der fremmer produktiviteten er opnået ved at overveje et par designideer herunder belysning, maling og indretning. Mest af alt, designe et rum, der vil imødekomme din forretning og kontor.

Oprette et arbejdsområde

Husk formålet med et kontor er at få arbejde, således at skabe et rum for at udføre opgaver er afgørende. Give passende skrivebord plads til edb-udstyr, kontorartikler og ofte refererede materialer. Oprette et område tæt på skrivebord med forsyninger, bøger, referencer og opbevaring. Husk at overveje kabler, skuffer og bakker, når arrangere dit arbejdsområde. Tænk over hvor ofte du vil få adgang til disse elementer, hvis de er visuelt utiltalende til office besøgende, eller hvis de kan udgøre en sikkerhedsrisiko.

Belysning

Den belysning, du vælger kan indstille tonen i et kontor. Leverer et kontor med rigelig belysning giver en produktiv, behageligt arbejdsmiljø og formindsker chancerne for sundhedsmæssige betænkeligheder. Dæmpet belysning kan føre til anstrengte øjne, dårligt syn og hovedpine. Brug overhead lys eller naturlige belysning fra et vindue. Overvej at bruge en skrivebordslampe eller credenza belysning baseret på typen af skrivebord. Prøv positionering lys til venstre eller højre for at undgå glares på arbejdsområdet.

Maling

Vælge en maling farve, der afspejler dit formål og industri. Husk hjem kontorer skal udstråle professionalisme. Overveje lyse farver eller mønstre for en designer eller dekoratørs kontor. Advokater eller erhvervsfolk kan vælge mere traditionelle farver. Husk blues og greens giver en følelse af ro og ro, mens varmere farver som brune og røde foryngelse i løbet af dagen. Vælg maling farver, at koordinere med andre dele af dit hus. Matchende andre områder af dit hus vil give hele sted en sammenhængende følelse og kigge.

Kontor indretning

Oprette et kontor, der er organiseret og fri for rod. Fjerne ekstra elementer, der skaber distraktioner eller gøre rummet ser travlt. Overveje en eller to indrammede fotografier eller andre særlige souvenirs, såsom en signeret baseball at sidde på skrivebordet. Hænge kollegium grader, priser eller andre former for anerkendelse på væggen. Overveje at vælge en nice stykke kunst til at matche tonen i rummet. Overvej et stykke fra din yndlings kunstner eller et sted du kan har rejst til på ferie. Design en plet på væggen for et notat bord eller kork bord. Disse kan du notere hurtige noter og holde emner lige ved hånden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com