Interiør Design Idéer til et snævert rum med et ulige Layout

April 19

Interiør Design Idéer til et snævert rum med et ulige Layout

Forsøger at gøre en oddly formet eller smalle rum fungerer godt er ofte frustrerende. Alt for meget møbler kan gøre det overfyldte og uhåndterlige, mens alt for lidt møbler kan gøre det føles golde. Hemmeligheden til forbedring af sammensætningen af et smalt rum er at dæmpe de korte vægge så at rummet synes at kigge nærmere på et kvadrat.

Brug væg maling

Maleri kort væggene i et snævert rum, en mørkere farve og de lange vægge en lysere farve hjælper med at visuelt bringe enderne af værelse i mod midten. Holde farven på de korte vægge i harmonisk kontrast til farven på de lange vægge; en Bourgogne dyb kontrast til en lys grå ofte fungerer godt. Vær omhyggelig med at skære forsigtigt ind i hjørner af vægge med en nøjagtig trim børste; sådanne kontrasterende farver kræver nøjagtig kanter for at undgå at se sjusket.

Fremhæve midten af rummet

Finde elementer af den største visuelle interesse i midten af rummet til at trække øjet der og yderligere dæmpe den trukket ud ender af lokalet. Et sofabord med en vase fuld af lyse blomster er en mulighed. En anden er en bunke af iøjnefaldende art bøger eller blade. Hænge store og dominerende kunstværker mod midten af de lange vægge, hvilket bidrager til at fokusere aktivitet i rummet på midten.

Bruge en flydende møbler effekt

Undgå foring op alle dine møbler langs væggene i et langt og smalt rum som dette kun understreger sin hall-lignende karakter. Et godt design teknik for denne situation er kaldet "flydende møbler," en stil hvor sofaer, stole, sofaborde og andre stue møbler er trukket væk fra væggene, forlader en omvandrende plads bag dem og ikke foran dem. Du kan også orientere sæt af møbler i en vinkel til væggene i stedet for parallelt med dem, dermed præsenterer en alternativ visuelle akse i rummet og flytte øjet fra sin lange og smalle karakter. Konservativt Vælg antallet stykker du sætte i rummet, når du bruger denne design teknik; alt for meget møbler gør rummet synes overfyldte og uorganiseret. Et par stykker af velplaceret møbler arrangerer visuelt plads til at gøre det føles indbydende og organiseret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com