Interiør Design Idéer til Key West, Florida

February 6

Key West, en lille ø ud for den sydlige kyst Florida, har en luftig, strandagtig atmosfære og en langsom tempo liv. Når du er udsmykning et Key West hjem, finde måder at forlænge den samme følelse ind i dit hjem for en afslappet, naturlig design-ordningen.

Farvepaletten

Nogle af Key West hovedattraktioner er dens hvide sand, palm-fringed strande. Når du er udsmykning et island hjem, bruge farverne i det naturlige miljø til at skabe det indtryk, at værelserne er en forlængelse af den udendørs indstilling. For en elegant look, bruge nuancer af sandfarvede maling og polstring til dine vægge og møbler; Brug naturlige-fiber møbler belægninger til at tilføje tekstur og dybde uden at bryde den monokromatisk stil. Accent værelse med turkis af havet, grønne af palmer og blå af himlen. Kombinationen af en blød base med fed accenter resulterer i en komfortable, sofistikeret rum.

Minimalistisk vindue behandlinger

Hvis dit hjem har udsigt over havet eller stranden, får mest ud af det med minimal vindue behandlinger. Dermed kan du bruge visningen som et kunstværk i dit værelse. Vælg enkle, rene hvide gardiner, der ikke vil begrænse sigtelinje selv når lukket, eller gå med bleg blinds i en naturlig træ finish. Forlade den øverste del af vinduet afdækket for at lade det maksimale beløb for sollys for en lyse, åbne følelse.

Natural Beach elementer

Bringe den komfortable ø følelse af Key West i dit hus ved hjælp af elementer fra miljøet i dit design og indretning. Vælg kabinetter med en vævet havet græs indsætte, eller bruge palm-formet skuffen trækker. Søge gardiner, sengetøj og polstring i tekstureret, naturlige tekstiler. Dekorere værelser med krukker fyldt med strandsand, skaller eller klipper. Find store stilke af strand græs eller falske palmeblade og placere dem i høje glas vaser på en posttabel, eller bringe træ strand møbler ind i huset for et usædvanligt touch.

Nautisk indretning

Sejlsport er en populær aktivitet off Key West coast; bruge nautiske elementer til at afspejle denne passion i din boligindretning. Du kan bruge accent puder i hvid og blå striber, for eksempel, eller købe kunst fremstillet af genanvendt sejl. En antik hjulet af et skib kan gøre en iøjnefaldende base for et sofabord eller en dramatisk vægtæppe. Find kunstneriske nærbilleder af farvestrålende sejlbåde og ramme dem i væggene. Husk at lidt med sejlads elementer, går en lang vej: en eller to nautiske elementer i et rum kan indstille følelsen uden at oprette en New England-stil sejlads tema.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com