Interiør Design Idéer til træhuse

May 23

Interiør Design Idéer til træhuse

Rustik stil log hytter og huse har længe været værdsat og idealiserede, men bor i et bjælkehus kan være mindre end perfekt. Skønheden i træet kan blive overvældende, hvis du ikke væve i andre farver, teksturer og stilarter. At vide, hvordan at dekorere din bjælkehytte eller hus er godt en del af fuldt ud nyder afslapning og fred sådan et hjem kan tilbyde.

Blød stemningsbelysning

Glem den moderne loftslampe i midten af rummet; en log hjem, om størrelsen af en hytte eller størrelsen af et palæ, kræver mere stilfuld belysning. Stemningsbelysning og subtile lampe belysning kan være et virkningsfuldt element på kahyt decor, især i soveværelser, hvor belysning ikke behøver at være skarpe. Opsætning af rustikke udseende gulv lamper i hjørnerne. Overveje lampe design, der tager deres stikord fra naturen; for eksempel, en lampe stå lavet af, eller lavet til at ligne, træ passer godt i bjælkehytte indretning.

Hyggelige komfort

Der er ikke noget ganske gerne snuggling med en varm flannel eller strikket tæppe i kolde vintermåneder, især hvis du tilfældigvis er i en rustik bjælkehus eller hytte. Den bemærkelsesværdige ting om disse funktionelle tæpper er, at de er også dekorative. Når de anvendes korrekt, tilføje disse fornødenheder en festlig og hyggelig look til ethvert rum. Fold et tæppe og drapere det over bagsiden af en sofa, eller hænge en hånd-strikket tæppe eller en håndlavet quilt i en tom del af den mur, der skal være livede.

Område tæpper

En standard del af mange bjælkehytter er smukt refinished trægulve, men et trægulv kan være kølige om vinteren. Æglæggende område tæpper i værelserne på dit bjælkehus vil beskytte dig mod det kolde gulv og bryde op farven på trægulv, mens også at bringe skønhed af hårdttræ. En lille flettet tæppe med en håndlavet appel er præfekten for et badeværelse eller køkken, mens en mere udsmykkede orientalsk tæppe kan være perfekt for området mellem nogle overstuffed stole foran en brand.

Møbler

Køb møbler, der passer med stilen af huset. En oversize læder lænestol vil forbedre log hus stue, mens en pastel-farvet blomsterprint sofaen kan forekomme selvmodsigende og usædvanlige i sådan en indstilling. Hvis du føler dig overvældet med stil, kan du altid bryde det op med vægtæpper og møbler dekorationer såsom hyggelige smide puder og dyner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com