Interiør Design Idéer til underholdning centre

November 1

Interiør Design Idéer til underholdning centre

Entertainment center i dit hjem er det vigtigste møbel, som bruges for at underholde dig selv og gæsterne. Selv om de fleste standard entertainment centers er bygget som en tabel eller et stort garderobeskab, er der andre måder at designe og integrere dette stykke af møbler i resten af din plads.

Skjult

Hvis du ikke ønsker hele din samling af underholdning udstyr udstillet, er en mulighed at købe eller installere en skjult underholdningscenter. Disse kommer normalt med fransk stil døre og nogle kommer med skydedøre at åbne op til fjernsyn og andre medier udstyr, hvilket er særligt nyttigt, hvis du ikke ønsker underholdningscenter at være omdrejningspunktet for rummet. Når købe eller installere underholdningscenter, sikre, at de døre, der skjuler udstyr match resten af det tema, der er i rummet.

Indbygget

Hvis du har nok plads, er en idé til din underholdningscenter at få det bygget ind i væggen. Entertainment center kan tage op hele væggen og kan omfatte dit bibliotek af bøger i øvrigt til medier underholdning udstyr, som du har. Dit tv-apparat behøver ikke at være placeret i center for underholdningscenter; da du bygge byens selv, kan du udligne placeringen af tv, hvis du vil have plads til vises asymmetrisk. Du kan også krydre den visuelle appel af underholdningscenter ved at købe små figurer og små statuer af sted på nogle af hylderne.

Abstrakt

Hvis du ønsker et mere abstrakt design til din underholdningscenter, kan du have hver sektion af underholdningscenter bygget separat og placeres i forskellige områder af væggen. Designe et udvalg af kvadratiske og rektangulære stykker at placere på din væg i tilfældig rækkefølge, så disse stykker holde din DVD-afspiller, kabel- eller satellit-box, dvd'er, cd'er, CD-afspiller og eventuelle andre stykke underholdning udstyr, som du har. Når du placerer disse stykker på væggen, sikre, at de er tæt nok for snore til at nå.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com