Interiør Design Software

November 4

Uanset om du er en gør det selv-indretningsarkitekt eller gøre en levende interiør design tjenesteydelser, kan ved hjælp af indvendige design computersoftware gøre opgaven lettere. Interiør design software kan designer til at gøre en visuel repræsentation af hvad de bygger, før de rent faktisk har det indbygget. Ved hjælp af denne type software kan hjælpe fange potentielle fejl i udformningen og spare tid og penge.

Plantegninger

Den mest grundlæggende software giver en måde at trække en plantegning. Dette er nyttigt om bygning fra gulvet eller designe inden for eksisterende dimensioner. Tilføjede evne til at omdanne plantegningen til en tre-dimensionelle rum hjælper forstå rumlige relationer og trafik flow i et space. Bedre boliger og haver hjem Designer Suite er et program, der giver 3D-evne.

At arrangere møbler

Nogle interiør design softwareprogrammer giver mulighed for input af møbler dimensioner. Andre kan levere møbler skabeloner, ændre størrelse og rotere. Leger med møbler placering på en computerskærm kan betyde enden på timer for at trække og trække møbler på tværs af et rum. Nogle møbelproducenter levere møbler og plantegning software designet med deres specifikke møbler dimensioner, så kunden kan se hvordan et stykke af møbler vil passe ind i hendes egen indre rum. Bassett møbler og Baker møbler er to producenter, der leverer interiør design softwareværktøjer på deres hjemmesider.

Farve & tekstur

En roman funktion af interiør design software-programmer er evnen til at spille med farve og tekstur. Gennem et klik på en mus vægge, møbler og gulve kan ændre farve og i nogle tilfælde stof mønstre. Paletten farvevalg kan blive meget nemmere at gøre ved hjælp af softwareprogrammer. HGTVS hjem og landskab Platinum Suite, et program for dem, opbygning af et hus og dets interiør, giver en gulvbelægning materialer bibliotek, der indeholder tæppe, granit, marmor og træ ser ud.

Online Design

Plan3D, Inc er en online, billige abonnementsservice, der giver interiør design software til sine medlemmer. Softwaren kan bruges online eller downloades til en lokal computer. Planer er stadig til rådighed for se, hvis en medlemsstat beslutter at afslutte et abonnement. Softwaren tillader brugeren at se plantegninger som tegninger, i 3D og som en virtuel gennemgang.

Fordele/ulemper

Interiør design software er et nyttigt værktøj, der kan give nye ideer og hjælpe med gør det selv-designeren forstår, hvordan design-processen fungerer. Nogle programmer kan tilbyde for meget kompleksitet og kræver en lang læreproces at bruge dem, faldende deres fordel for alle, men de mest erfarne fagfolk. Nogle programmer tillader scanning af fotografier eller digitale fotos af tæpper, kunst og dekorative elementer. Men i sidste ende, mens denne software kan hjælpe meget, det er umuligt at simulere den nøjagtige følelsen af en faktiske indvendige miljø.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com