Interiør Design Tegnefunktioner

September 8

Indretningsarkitekter har at bruge en masse værktøjer til at formidle deres budskab. Designere har at formidle tekstur, størrelse, form, farve, placering og andel i deres arbejde. På grund af dette, er mange indretningsarkitekter tvunget til at bruge kreativ problemløsning til at producere deres design. Næsten hver type medie bruges til at skabe disse designs, såsom skære ud faktiske stof, ved hjælp af tre-dimensionelle computerbilleder og farveillustrationer.

Farveeksempler

En af de nemmeste måder for en indretningsarkitekt til at oprette et farveskema for et design er at bruge farveeksempler. Det hjælper hvis disse farveeksempler er alle i ét sted enten med et farvehjul eller en slags collage af alle farver. Disse farver er ofte på forskellige stoffer, som designeren måske ønsker at bruge som en del af hans overordnede design-ordningen. Dette giver mulighed for en tegning til at påtage sig sit eget liv. Snarere end at være en flad illustration, har et design med farveeksempler virkelige tekstur.

Designe Software

Software, der giver mulighed for en designer til at lave gulv layout og til at strukturere et værelse er især vigtig. Software som AutoCAD kan tillade en designer til at oprette en plantegning samt et tredimensionelt udtryk for design. Dette hjælper kunder til at visualisere design før begå den.

Illustrerede eksempler

Hvert designer skal have en høj grad af færdighed i illustration. Software kan kun tage en designer hidtil. Det er nyttigt for designere at oprette deres egne illustrationer af deres designs. Illustrationen giver en designer til at præsentere den nøjagtige idé, der hviler i kunstnerens hoved. Disse eksempler er også nyttige til at skabe mønstre eller stilarter af møbler, der simpelthen ikke er let tilgængelige som prøver, som hjælper en designer til at være fleksible og kreative.

Måleværktøjer

Nøjagtige målinger er et must for indretningsarkitekter. En designer har brug at kende de specifikke målinger et værelse, sengen, sofaen eller vindue præcist planlægge design. Hvis målingerne er slukket, kunne hele projektet ende med en katastrofe. Mange indretningsarkitekter bære et målebånd med dem, når de udfører forskning. De kan derefter måler sofabord de gerne, så når de trækker deres version af det i design det vil have de korrekte dimensioner.

Kunst markører og farvede blyanter

Farven er meget vigtigt at tegne interiør design. Kunst markører er fremragende til dette, fordi de er billige, hurtige og blend godt med andre farver. En indretningsarkitekt kan trække ud et værelse i blyant eller pen og bruge kunst markører til at vise farveskema. Når en designer kombinerer en farvet illustration med prøver af stof, kan design virkelig foråret til livet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com